Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ...

Με σοβαρότατα προβλήματα, που φροντίζουμε να αντιμετωπιστούν παρά τα τεράστια θέματα που έχουν δημιουργήσει ήδη εφημεριδοπώλες και πρακτορεί...

Με σοβαρότατα προβλήματα, που φροντίζουμε να αντιμετωπιστούν παρά τα τεράστια θέματα που έχουν δημιουργήσει ήδη εφημεριδοπώλες και πρακτορεία, η κυκλοφορία της εφημερίδας σας αυτή την εβδομάδα. Σε πολλές περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά ο "Στόχος" δεν έφτασε καθόλου όπως και σχεδόν όλες οι εφημερίδες (πχ στην Νίκαια) σε άλλες έφτασαν άλλες εφημερίδες αλλά όχι ο "Στόχος" (πχ Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Ιωνία), στο κέντρο της Αθήνας η διάθεση έγινε με σημαντικότατη καθυστέρηση ή δεν έγινε καθόλου (πχ Πατησίων και γύρω περιοχές)

 Καταβάλονται προσπάθειες να συνεχιστεί η διανομή του "Στόχου" και στα σημεία τα οποία δεν έχει ήδη φτάσει, αλλά οποιαδήποτε πληροφορία από εσάς για το θέμα αυτό είναι υπέρπολύτιμη. Ελέγξτε τα σημεία διάθεσης της περιοχής σας, αν έχουν τον "Στόχο" και ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com ή στα τηλέφωνα της εφημερίδας μας. Στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν εντοπίζονται ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία του "Στόχου", πέραν των... συνηθισμένων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.