Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΠΡΟΣ - ΝΟΤΙΟΣ ΕΛΛΑΣ: ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

 ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ SIGMALIVE.COM  Ξεδιάντροποι πλιατσικολόγοι συνελήφθησαν ενώ μάζευαν μεταλλικά κομμάτια από περιοχή κοντά στη Βάση. Έγ...

 ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ SIGMALIVE.COM 

Ξεδιάντροποι πλιατσικολόγοι συνελήφθησαν ενώ μάζευαν μεταλλικά κομμάτια από περιοχή κοντά στη Βάση. Έγιναν αντιληπτοί από την Αστυνομία και μετά από καταδίωξη συνελήφθησαν δύο άτομα και αναζητείτε ένας ακόμη.

Από το Μαρί, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι λίγο μετά τις 17.00 η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 29χρονου από την Λεμεσό και ενός 31χρονου από χωριό της Επαρχίας Λάρνακας σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση.

Ο κ. Κατσουνωτός είπε ότι οι συλλήψεις έγιναν μετά από πληροφορία που διαβιβάστηκε στην Αστυνομία ότι πρόσωπα είχαν πλησιάσει τη δυτική πλευρά του στρατοπέδου, αρχίζοντας να μαζεύουν από το έδαφος μεταλλικά αντικείμενα που είχαν εκσφενδονιστεί από την έκρηξη.

Πρόσθεσε ότι η Αστυνομία μετέβη στο χώρο και μόλις έγινε η παρουσία της αντιληπτή οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και έγινε καταδίωξή τους σε μεγάλη απόσταση και έγινε κατορθωτό να ανακοπούν στο χωριό Πεντάκωμο, όπου συνελήφθηκαν οι δύο.

Ο κ. Κατσουνωτός είπε επίσης ότι έγινε κατορθωτό να εντοπιστούν οι αριθμοί εγγραφής οχήματος, το οποίο εθεάθη στη σκηνή και καταβάλλεται προσπάθεια να εντοπιστούν τα στοιχεία του εγγεγραμμένου ιδιοκτήτη για να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Ο κ. Κατσουνωτός είπε ότι «δεν έχουν σεβαστεί ούτε τον ανθρώπινο πόνο, ούτε τις έρευνες της Αστυνομίας που διεξάγονται στην περιοχή, ούτε ιερό, ούτε όσιο».

«Ηρθαν στην περιοχή να λαφυραγωγήσουν αντικείμενα που εκσφενδονίστηκαν από την έκρηξη και αυτό το περιστατικό δείχνει την αναλγησία και την κατάντια μερίδας αυτής της κοινωνίας», κατέληξε ο κ. Κατσουνωτός.

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.