Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ"!

Ο παρανοϊκός και ΑΡΧΙΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ με την μασονική ποδίτσα που βύθισε στο πένθος τη Νορβηγία, εννοείται πως δεν μπορεί να έχει, ούτε είχε ποτ...

Ο παρανοϊκός και ΑΡΧΙΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ με την μασονική ποδίτσα που βύθισε στο πένθος τη Νορβηγία, εννοείται πως δεν μπορεί να έχει, ούτε είχε ποτέ καμιά σχέση με τον "Στόχο" και τους Ελληνόψυχους κι ας προσπαθούν απεγνωσμένα κάποιοι να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Το αν έχει σχέσεις και πόσο στενές με κάποιους Έλληνες, που μας βρίζουν και μας συκοφαντούν ανελέητα κι εμάς και άλλους συναγωνιστές μας, καιρό τώρα θα φανεί στην πορεία και σας διαβεβαιώνουμε πως θα φανεί γιατί γνωρίζουμε ήδη και τις αναφορές του και τις συμπάθειες του. 

"ΣΤΟΧΟΣ" 

15 σχόλια

  1. tetoies malakies egrafan kai prin kairo gia ayto thn ekleisan

    kanena allo sxolio

    opoios katalabe katalabe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΧΕ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ-ΑΠΛΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ-ΜΑΣΩΝΟΥ ΉΤΑΝ ΆΛΛΟΣ... ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ...

    ΠΕΡΑ ΌΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΆΛΛΩΝ ΑΘΩΩΝ ΆΣΧΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ, Η "ΕΛΙΤ" ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ(ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ):

    NA ΠΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ...

    k.b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΜΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΣ CIA TOΝ ΔΙΠΛΑΡΩΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΝΟΡΒΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξισωση :
    Νορβηγος + παλαβομαρα + δολοφονια κνιτων + εβραιομασωνια + αντιισλαμισμος + Λεωνιδας Σπαρτης + ελληνικα ΜΜΕ = φταιει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (οπως λεμε φταιει ο ΟΤΕ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπαρχουν διαφορα ανεξαρτητα σαιτ δηθεν αυτονομων εθνικιστων οι οποιοι ριχνουν λασπη στο στοχο και στους ελληνοψυχους οι πατριωτες δεν θα πρεπει να τα λαμβανουν υποψη διοτι αυτοι ολοι εξυπηρετουν αλλους σκοπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι σιγά μην έχει σχέση με εμάς ο μασόνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οσοι επιτονται στον ΣΤΟΧΟ δεν ειναι τιποτα αλλο παρα σκουλικια και δεν διαφερουν σε τιποτα αλλο απο τους αντιφαδες που κρυβονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φοβερά γέλια..... είπαμε ρε σύστημα, να διορίζεις φερέφωνα καθυστερημένους δημοσιογράφους και πολιτικάντηδες, αλλά έλεος πια..... μα πόσο κουτοί είναι.......

    Λοιπόν, καταγγέλω

    τη χρυσή αυγή για τη δολιοφθορά στην εξέδρα άντλησης της ΒΡ
    το Μιχαλολιάκο για τη συστηματική εξόντωση των πολικών αρκούδων
    και το στόχο για την υπονόμευση του πανελληνιου, αντικαπιταλιστικού, κομμουνιστικού και οικολογικού κινήματος, στελεχομένου από τα γνωστά τραβέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι Ελληνες κομουνιστες εχουν κανει πολυ χειροτερα,κ σε παιδακια μαλιστα. μα,τοσο κομπλεξικους σας εχουν καταντησει? τελειωμενοι ειστε εξαλλου εδω κ καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι ελληνες "εθνικιστες" ουτε αλαβανικο μυρμηγκι δεν εχουν καρδια να λιωσουν....ελεος δλδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αληθεια πως εξηγουν το γεγονος οι προοδευτικοι οτι αυτος ο ακροδεξιος και αντι-ισλαμιστης φονταμελιστης σκοτωσε νορβηγους συμπολιτες του και οχι μουσουλμανους,οι οποιοι ειναι μια ισχυρη μειονοτητα στην νορβηγια?πως εξηγειται το γεγονος οτι ενω ηθελε να πληξει τους μουσουλμανους δεν εβαλε την βομβα σε ενα τζαμι και την εβαλε στο κεντρο του οσλο σκοτωνοντας μονο συμπατριωτες του χριστιανους?ας μας απαντησουν οι δηθεν προοδευτικοι πανω σε αυτο το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. o logos einai idios me tis bombes poy ebazan oi neofasistes stin italia. apostatheropoiisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕΣ (ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.

    ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εδω η ΜΑΣΟΝΙΑ ξεπουλάει την Ελλάδα και τα αργυρόνυτα ΜΜΕ των μας τα έχει ζαλίσει ..το συστημικό παραμυθι τους δέν περνάει γιατί πολύ απλά οι ¨Ελληνες έχουν γυρίσει την πλάτη τους ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ πολιτικους...ΣΩΣΤΌΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ αυτό είναι ..ένας διατεταγμένος προβοκάτορας μισθοφόρος που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα..και με δέκα χρονάκια στην στενή θα το αφέσουν ελεύθερο για να εκτελέσει άλλη αποστολή της ...Μεγάλης Ποδίτσας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.