Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ!

Τρεις νεαρούς Αλβανούς συνέλαβαν οι άνδρες της ασφαλείας Ζακύνθου, οι οποίοι κατηγορούνται για δεκατέσσερις ληστείες, ενώ αναζητούνται ακόμα...

Τρεις νεαρούς Αλβανούς συνέλαβαν οι άνδρες της ασφαλείας Ζακύνθου, οι οποίοι κατηγορούνται για δεκατέσσερις ληστείες, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο άτομα. Οι πέντε τους, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε πως είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα η οποία διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων κατ΄ εξακολούθηση.
Οι συλλήψεις τους έγινα λίγο μετά τη ληστεία που διέπραξαν στο σπίτι ηλικιωμένων στο Γαϊτάνι της Ζακύνθου. Κατά τις έρευνες των αστυνομικών δυνάμεων για τη σύλληψη των δραστών ληστείας, εντοπίστηκαν οι 3 κακοποιοί, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν ένας λοστός και ένα ζευγάρι κάλτσες.
Από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, με δύο ακόμη άτομα τα οποία αναζητούνται, είχαν διαπράξει κατά το τελευταίο τρίμηνο στη Ζάκυνθο συνολικά δεκατέσσερις ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, ορισμένοι εκ των οποίων αναγνώρισαν τους συλληφθέντες.
Τα μέλη της ομάδας δρούσαν τις πρωινές ώρες, εντόπιζαν σπίτια στα οποία διέμεναν ηλικιωμένοι και αφού παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα, έχοντας καλυμμένα τα χέρια τους με κάλτσες, εισέρχονταν εντός, τους ακινητοποιούσαν υπό την απειλή αιχμηρών αντικειμένων και με τη χρήση βίας τους αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή. Φεύγοντας από τις οικίες έκοβαν το καλώδιο του τηλεφώνου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

3 σχόλια

  1. αδύνατον!!!!!!!!!!!!
    αισχρή προπαγάνδα.......
    πρέπει να δείτε το επεισόδιο των πρωταγωνιστών του αντικειμενικότατου Θεοδωράκη(εκπομπές σχετικά με πρεζακια, ληστές, βιαστές, κτηνοβάτες, παιδεραστές, τραβέλια κτλ) για να καταλάβετε...
    http://www.youtube.com/watch?v=70YMhDiQkq0

    οι βαρυποινίτες είναι ρατσιστές όπως βλέπετε...
    μιλούν μισά ελληνοβαρβαρικα μισα αλβανικά για να παραπλανήσουν το θεατή. στις φυλακές υπάρχουν μόνο Ελληνες.....

    Θεοχαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΕΙΔΗ ΔΙΠΟΔΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΤΟ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ!ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισως είναι λιγο ασχετο με το θέμα αλλά εχει τη σημασια του. Ενα φιλαράκι δουλεύει σε σουβλατζίδικο και μου είπε ότι οι αλβανοί είναι οι μόνοι που που πίνουν μπύρα με καλαμακι και παγακια.....
    και το καλό είναι το πως τα ζητάνε
    - φέρει ενα μπυρα με ντιο καλάμια(είναι και ρομαντικοί εκτός από πούστηδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.