Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ" ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Τεταμένη είναι η κατάσταση έξω από το προεδρικό μέγαρο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένταση αφού συγκροτημένη ομάδα προσπαθεί να φτάσει στο Προεδ...


Τεταμένη είναι η κατάσταση έξω από το προεδρικό μέγαρο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένταση αφού συγκροτημένη ομάδα προσπαθεί να φτάσει στο Προεδρικό για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις κατά του "πραξικοπήματος", στο προαύλιο του μεγάρου. Έξω από το Προεδρικό μέγαρο υπάρχουν αυτή την ώρα χιλιάδες Έλληνες που φωνάζουν συνθήματα κατά του καθεστώτος και του Χριστόφια, όπως "Σεβασμός στους νεκρούς κι όχι στους πολιτικούς", "Δολοφόνοι- Δολοφόνοι", ενώ επναλαμβάνουν διαρκώς τον Εθνικό μας Ύμνο.

Ο σχεδιασμός της Αστυνομίας είναι πραγματικά απαράδεκτος αφού όσοι προσέρχονται στις προκλήσεις εντός του προεδρικού μεγάρου περνάνε σχεδόν μέσα από τους διαδηλώτές με αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενες εντάσεις κατά διαστήματα.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ...

1 σχόλιο

  1. Τις τελευεταίες δεκαετίες η Ελληνική Αστυνομία όπως και η Ελληνοκυπριακή αντίστοιχα ενεργούν σε βάρος των Ελλήνων ακριβώς σαν πραιτωριανοί και υπάκουα παιδιά των πολιτικάντηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.