Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2011, στο μνημείο του Λεωνίδου, στις Θερμοπύλες, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση μνήμης και τιμής π...


Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2011, στο μνημείο του Λεωνίδου, στις Θερμοπύλες, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση μνήμης και τιμής προς τους πεσόντες ήρωες της μάχης των Θερμοπυλών.

Προς τιμήν των μαχητών των Θερμοπυλών δίνεται όρκος τιμής όπως ακολουθήσουμε το παράδειγμα που αυτοί έθεσαν 2500 χρόνια πριν. Οι δάδες που συμβολίζουν τις ψυχές των ηρώων ανάβουν με την δύση του Ηλίου πλαισιώνοντας τις τελευταίες του ακτίνες. Οι μαχητές των Θερμοπυλών, οι 300 Σπαρτιάτες και οι 700 Θεσπιείς, δίνουν ακόμα το μήνυμα τους από τα βάθη των αιώνων με σαφήνεια. Αυτό το μήνυμα καθιστά σαφές ότι η οποιαδήποτε μορφή υποδούλωσης είναι απαράδεκτη και ότι ένας ένδοξος Θάνατος είναι προτιμότερος της.

Σιωπηλοί προσκυνητές, μύστες μιας τελετουργίας μοναδικής, μέσα σε πορφυρά λάβαρα και φλόγες, που τις στιγμές αυτές φωτίζουν πέρα από τον χρόνο. Στην κατάληξη της Ανοπαίας ατραπούς, εκεί όπου οι άνδρες γίνονται Ήρωες και οι θνητοί Αθάνατοι… Κάτω από τη βαριά Σκιά του Λεωνίδα, οι Έλληνες Εθνικιστές θα βρίσκονται εκεί όπου οι Πρόγονοί μας νίκησαν τον Θάνατο “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”, με την λιτότητα και τον σεβασμό που και Εκείνοι θα ήθελαν να τους θυμόμαστε.

Είναι Χρέος όλων μας ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ !!!

1 σχόλιο

  1. http://www.youtube.com/watch?v=G1htPMAVJHY

    AFTO VIDEO EKSHGH GIATI DYALIOUNE THN PATRIDA MAS.

    LAKIS GALIOURIS.

    ***** DIADOSTE TO...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.