Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ!

Ξεσηκώνεται ο Κυπριακός Ελληνισμός και ζητάει ΔΙΚΑΙΩΣΗ και ΤΙΜΩΡΙΑ για το ΕΓΚΛΗΜΑ στη Ναυτική Βάση "Ευάγγελος Φλωράκης" ¨ Στην Λ...

Ξεσηκώνεται ο Κυπριακός Ελληνισμός και ζητάει ΔΙΚΑΙΩΣΗ και ΤΙΜΩΡΙΑ για το ΕΓΚΛΗΜΑ στη Ναυτική Βάση "Ευάγγελος Φλωράκης"
¨
Στην Λευκωσία και την Λεμεσσό έχθές το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις από εκατοντάδες Έλληνες της Κύπρου που ζητούν την αποκάλυψη των δολοφόνων. Με κεριά στα χέρια σε ένδειξη μνήμης και πένθους, διαδήλωσαν την πεποίθηση τους, ότι δεν πρόκειται για μιά τραγωδία που έχει ώς αφετηρία της "τυχαία γεγονότα" και ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα το απόγευμα. Στην Λευκωσία κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης δημιουργήθηκαν μικροεντάσεις σε σημείο πλησίον του Πορεδρικού Μεγάλου.

Σε ολόκληρη την Κύπρο εντυπωσιακή ήταν ανταπόκριση του κόσμου στις εκκλήσεις για εξοικονόμηση ενέργειας, αποσυμφόρησης των Νοσοκομείων και παροχή αίματος. Μάλιστα στις αιμοδοτικές μονάδες των Νοσοκομείων, η προσέλευση των Κυπρίων ήταν τόσο εντυπωσιακή που οι παλιότεροι την συγκρίνουν μόνο με εκείνη της εισβολής.

"www.stoxos.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.