Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ! 71η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ "ΠΟΝΤΟΣ". ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Έδρα της Ταξιαρχίας είναι η Νέα Σάντα του νομού Κιλκίς. Στην περιοχή έφτασαν Πόντιοι πρόσφυγες, που προέρχονταν κυρίως από την περιοχή της Σ...

Έδρα της Ταξιαρχίας είναι η Νέα Σάντα του νομού Κιλκίς. Στην περιοχή έφτασαν Πόντιοι πρόσφυγες, που προέρχονταν κυρίως από την περιοχή της Σάντας, γι’ αυτό άλλωστε έδωσαν στο νέο οικισμό την ονομασία Νέα Σάντα. Μάλιστα, με απόφαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου του Γενικού Επιτελείου Στρατού, η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, μετονομάστηκε σε 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία «ΠΟΝΤΟΣ».

Η μετονομασία της Ταξιαρχίας έγινε προς τιμήν των απανταχού Ποντίων και των αγώνων που έδωσαν για την Πατρίδα. Το στρατιωτικό προσωπικό της 71η Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, είναι επιλεγμένο με αυστηρά επαγγελματικά κριτήρια. Κυρίως αποτελείται, από μόνιμα στελέχη. Η τοποθέτηση στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους στρατιωτικούς, διότι επιλέχτηκαν να υπηρετήσουν σε έναν από τους πλέον αξιόμαχους Σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς.

Η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία είναι εφοδιασμένη με σύγχρονα οπλικά συστήματα, προσαρμοσμένα όμως στα χαρακτηριστικά και στις ιδιαιτερότητες, ενός Αερομεταφερόμενου Σχηματισμού. Στόχος είναι να αποτελεί έναν ευέλικτο Σχηματισμό αμέσου αντιδράσεως, με σημαντική ισχύ πυρός, ο οποίος θα μπορεί να μεταφέρεται με ελικόπτερα και αεροσκάφη και να αναπτύσσεται επιχειρησιακά σε ελάχιστο χρόνο σε οποιαδήποτε περιοχή του ελλαδικού χώρου. Αποστολή της το άμεσο και καταλυτικό στρατιωτικό πλήγμα σε βάρος του επιτιθέμενου εχθρού.

4 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ
    ΜΠΟΥΚΑΡΕΙΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔ..... ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΕΙ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ
    ΠΕΤΑΕΙ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΤΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος στρατός; Με τα πεταμένα χιλιάρικα τους ΕΠ.ΟΠ. που πληρώνονται για να κάθονται; Δεν κάνουν τίποτε απολύτως και το μόνο που ξέρουν είναι να χώνουν τους κληρωτούς οπλίτες! Ο Ε.Σ. είναι ανύπαρκτος, από την στιγμή που χρησιμοποιεί δυτικού τύπου εξοπλισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗ,ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΜΑΣ,Ε Ν Ω Μ Ε Ν Ο Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.