Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΥΣ 12 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 27 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Ο ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ!

ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς   Επίσημα έφτασαν τους 12 οι νεκροί και 27 οι τραυματίες από την έκρηξη που έγινε στις 6 παρά 10 το πρωϊ στ...

ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς
 Επίσημα έφτασαν τους 12 οι νεκροί και 27 οι τραυματίες από την έκρηξη που έγινε στις 6 παρά 10 το πρωϊ στην Στρατιωτική Ναυτική Βάση "Αντιστράτηγος Ευάγγελος Φλωράκης"


 "Μεγαλο το κακό μεγάλη η καταστροφή... Προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κρίση" δήλωσε πριν από λίγο ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Κύπρου Αντιστράτηγος Πέτρος Τσαλικίδης, ο οποίος επιβεβαιώνει και ότι είχαμε αναφέρει νωρίτερα, πως η έκρηξη έγινε σε κοντέινερ που είχαν κατασχεθει από Συριακό πλοίο και περιείχαν πολεμικό υλικό.

"ΣΤΟΧΟΣ"

2 σχόλια

  1. Οποιος παρατηρησει το χαρτη της Κυπρου απο google maps θα παρατηρησει οτι η Ναυτικη Βαση Αντιστρατηγος Φλωρακης, μαζι με τον ηλεκτροπαραγωγικο σταθμο Βασιλικου, το οργανωμενο λιμανι του Βασιλικου και τον χωρο του μελλοντικου ενεργειακου κεντρου της Κυπρου αποτελουν εναν ενιαιο χωρο που συνιστα το πιο στρατηγικο σημειο της Κυπριακης Δημοκρατιας απο αποψη στρατιωτικη, ενεργειακη και οικονομικη!
    Το χτυπημα δεν γινεται σε τυχαιο σημειο και παραειναι "βολικο" για ατυχημα!
    Ας μην ξεχναμε οτι μολις πριν απο λιγα 24ωρα ξεκινησε νεος κυκλος διαπραγματευσεων για το Κυπριακο με απιστευτη πιεση απο πλευρας Τουρκιας που θελει να κλεισει αρον αρον το Κυπριακο με προτασεις ομως ακομη χειροτερες και απο αυτες του σχεδιου Αναν!
    Γιατι?
    Γιατι η Κυπρος σε συνεργασια με το Ισραηλ μολις ξεκινησαν την εκμεταλλευση του φυσικου αεριου στην αποκλειστικη οικονομικη ζωνη(ΑΟΖ) της Κυπρου και δειχνουν να αγνοουν τις απειλες των Τουρκων!
    Μαλιστα ειναι πολυ πιθανον ο συγκεκριμενος χωρος να αποτελουσε και το ναυτικο προπυργιο της ολης επιχειρησης για την εξορυξη του Κυπριακου φυσικου αεριου!
    Παραλληλα, η Τουρκια πριν απο λιγες ημερες εδειξε να τα βρισκει με τους Κουρδους καθως οι Κουρδοι βουλευτες επεστρεψαν στην Τουρκικη Εθνοσυνελευση και ο Οτζαλαν κατεληξε σε καποιου ειδους συμφωνια με τους Τουρκους διωκτες του!Αρα ενα δυσκολο μετωπο της Τουρκιας στα ανατολικα αρχιζει και κλεινει!
    Μεσα στο 2012 η Κυπρος αναλαμβανει την Προεδρια της Ευρωπαικης Ενωσης και η Τουρκια θελει να αποτρεψει το γεγονος αυτο,αφου στη διαρκεια της εξαμηνης Κυπριακης Προεδριας θα αναδειχθει το Κυπριακο ζητημα και η ενταξιακη προοδος της Τουρκιας ειναι βεβαιο οτι θα αναβληθει!
    Τελος , η ωρα που συνεβη το γεγονος της ανατιναξης της πυριτιδας(κατασχεμενη απο πλοιο που παρανομως εξυπηρετουσε το στρατιωτικο ανεφοδιασμο Ιραν-Συριας), δηλαδη λιγο πριν τις 6 το πρωι τα χαραματα, μετα απο Κυριακη βραδι λιγο πριν τελειωσει η βαρδια των υπηρετουντων αξιωματικων και υπαξιωματικων στα μεσα της θερινης τουριστικης περιοδου σε ενα νησι που ζει απο αυτον τον καλοκαιρινο τουρισμο, ειναι χρονος κρισιμος, περιεργος και αποτελει στοιχειο της αντικειμενικης υποστασης του υπο εξεταση εγκληματος!
    Ας μην ξεχναμε οτι η πυριτιδα αυτη ηταν αποθηκευμενη για χρονια(νομιζω 3 χρονια) στον εν λογω χωρο, αλλα εσκασε σημερα τα ξημερωματα σε εναν πολυ βολικο χρονο για "καποιους"!Μαλιστα αν επροκειτο για ατυχημα θα μπορουσε καλλιστα να εκραγει στη διαρκεια του μεσημεριου οταν οι υψηλες θερμοκρασιες ευνοουν σαφως περισσοτερο το συγκεκριμενο τραγικο αποτελεσμα!

    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ!
    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗ(1940)!

    Φιλικοι χαιρετισμοι Συνελληνες!

    Μετα τιμης, Σπαρτακος-Βελισσαριος απο Βορεια Θρακη-Ανατολικη Ρωμυλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ETSI EINAI AKRIBOS OPOS TA GRAFEIS ADELFE SPARTAKE ,KAI TI KANOUME EMEIS OI NEOELLINES ZEIMPEKIKA ;TSIFTETELOIA;KAI XAZOFIESTES ME TOUS MOGGOLOUS STIN LESBO KAI SE ALLA AKRITIKA MERH MAS . H PANAGIA NA MAS BALEI MYALO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.