Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ – EUROSTAT: ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Η Ελλάδα άρχισε να πουλά τα νησιά της σύμφωνα με δημοσίευμα της “SABAH” ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖ...

Η Ελλάδα άρχισε να πουλά τα νησιά της σύμφωνα με δημοσίευμα της “SABAH”

ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ – EUROSTAT: ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Η τουρκική εφημερίδα Sabah σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι «η Ελλάδα η οποία βρίσκεται σε βαθιά οικονομική κρίση, άρχισε να πουλά τα νησιά της»! Η Sabah τονίζει ότι οι τιμές των νησιών κυμαίνονται από 1.5 εκατομμύριο Ευρώ μέχρι και 15 εκατομμύρια Ευρώ. Πάντως τούρκοι κτηματομεσίτες δηλώνουν πως αυτά τα νησιά στις τιμές που διατίθενται είναι «κελεπούρια». Η τουρκική εφημερίδα δίνει τα ονόματα κάποιων νησιών όπως η «μικρή Αμοργός», «Άγιος Αθανάσιος» και άλλα… ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ EUROSTAT:

«Ο πληθυσμός της Ελλάδας, γηγενείς και αλλοδαποί αναμένεται να αυξηθεί από τα 11,3 εκατομμύρια τον Ιανουάριο του 2010 στα 11,6 εκατομμύρια το 2035 (+2,7%), στη συνέχεια όμως θα ακολουθήσει πτωτική πορεία και θα φτάσει τα 11,2 εκατομμύρια το 2060 (-0,1%).

Αυτό προκύπτει από στοιχεία της Eurostat για τους πληθυσμούς των 27 χωρών-μελών της ΕΕ την περίοδο 2010-2060. Σύμφωνα με τα στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας, το 2060 τα άτομα άνω των 80 ετών θα αντιπροσωπεύουν το 13,3% του πληθυσμού της Ελλάδας, από 4,6% που ήταν το 2010.

ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ

http://xryshaygh.wordpress.com

2 σχόλια

  1. Φυσικα και η Τουρκια εχει παραδοσιακα Θεση στο αιγαιο και αναφαιρετο δικαιωμα .Βρισκεται εκει με σημαντικοτατη παρουσια απο το 1821 και ολο την βελτιωνει και πιστευουμε οτι στο μελλον οποτε χρειαστει θα την βελτιωσει ακομη περισσοτερο (Θα βαλει και το χερακι του το δικο μας ΠΝ).
    Ε.. σε αυτο το σαιτ ολοι καταλαβαινουμε πως η θεση αυτη ειναι ο ΒΥΘΟΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Τουρκία ασφαλώς (θεωρεί ότι) έχει θέση στο Αγαίο, αφού το 1997, στην Μαδρίτη, τής αναγνώρισε ο Σημίτης ζωτικά συμφέροντα σ' αυτό. Αυτά επικαλείται, όποτε κάνει παραβιάσεις/παραβάσεις του εναερίου και θαλασσίου ελληνικού χώρου και προβαίνει στο γκριζάρισμα ζωνών, σε αμφισβητήσεις συνόρων κλπ. Άδικο έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.