Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ!

ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ... Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΔΑΚΕ, τη συνδικαλιστική πα...

ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ... Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΔΑΚΕ, τη συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκειται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αφορμή για την αντιπαράθεση είναι μια αφίσα της ΔΑΚΕ, το περιεχόμενο της οποίας είναι ιδιαίτερα αιχημηρό για την επικείμενη πώληση της ΔΕΗ.
Στην αφίσα αναγράφεται: «Δεν πουλάμε, όχι στους κατακτητές, τους κερδοσκόπους, τους τοκογλύφους. Ανατροπή τώρα. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».
Σχολιάζοντας την αφίσα ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι, «ευτυχώς τις δικές μας θέσεις δεν τις καθορίζουν οι συνδικαλιστές», ενώ χαρακτήρισε προκλητικό ότι «η ΔΕΗ κατεβάζει διακόπτες εν μέσω τουριστικής περιόδου».
Απαντώντας ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Νίκος Κιουτσούκης σημείωσε δηκτικά:
«Ευτυχώς ο κ. Μητσοτάκης ενοχλήθηκε από την αφίσα μας… Το πρόβλημα της παράταξής μας θα ήταν να μην ενοχληθεί το…πλουσιόπαιδο του μπαμπά». Μάλιστα καλεί τον βουλευτή της ΝΔ, αν δεν του αρέσουν οι θέσεις της ΔΑΚΕ να προσχωρήσει στο ΠΑΣΟΚ.
newsbomb.gr

1 σχόλιο

  1. Koulh den travas ki esy ton drom ths adelfoulas sou ths Ntoroulas den mporeis na eisai kai me th NouDoula kai me thn Symmahoula kai me thn adelfoula kai me ton mpampoulh kai me ton astyfylax kai me ton horofylax.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.