Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ... ΑΛΛΑ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ" ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΚΑΒΟΥΣ!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 18.30 ώρα της 19-6-2011 έως 07.30 ώρα της 20-6-2011 ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 18.30 ώρα της 19-6-2011 έως 07.30 ώρα της 20-6-2011
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ληστείες

1) Την 20-6-2011/01.13 στον Αγ. Ι. Ρέντη, (4) άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε κατάστημα εμπορίας κρεάτων ιδιοκτησίας ημεδαπού και με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν από ταμείο, χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτ-το και αναζητούνται.
2) Την 20-6-2011/04.09 στην Αθήνα, οδός Κων/λεως, (3) άγνωστοι δράστες, τραυμάτισαν με μαχαίρι στο πόδι αλλοδαπό και του αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό. Παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Δράστες αναζητούνται.

Απόπειρα απάτης

Την 19-6-2011/17.24 στη Γλυφάδα, συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Λαμπράκη, συνελήφθη (1) αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, γιατί αποπειράθηκε να τοποθετήσει μηχανισμό παρακράτησης χρημάτων σε Α.Τ.Μ τράπεζας.

4 σχόλια

  1. Ποτε θα στειλει καποιος αυτους τους κανιβαλους στα ξερονησια να φυτευουν πατατες οπως ειπε ο σαββοπουλος .
    Και αν δυαμαρτυρηθουν γιατι εχουν μονο πατατες να στειλει και τους προοδευτικαριους οργανωτες τους και να τους πει "κρεας υπαρχει"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήμουν στην Ρουμανία πριν από μερικές ημέρες. Ρωτούσα Ρουμάνο φίλο, αν υπάρχει εγκληματικότητα εκεί. «Λίγη», μου απαντά. «Βλέπεις, οι περισσότεροι κλέφτες έφυγαν από δω και ήλθαν σ’ εσάς, στην Ελλάδα»(!!) Και συνέχισε «Με την αστυνομία που έχουμε εδώ, δεν τους παίρνει να κάνουν τέτοια. Κατοχή όπλου σημαίνει 20 χρόνια φυλακή. Κλοπή, επίσης κάμποσα χρόνια, αναλόγως της κλοπής κλπ. Χώρια, που εδώ δεν είναι και πολύ ... αβροί, στην αστυνομία. Δες τον Πάσαρη που τον έχουν χώσει τριάντα μέτρα κάτω από την γη, αλυσοδεμένο νύχτα-μέρα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι όπως τα λες δεν είναι η αστυνομία αλλά οι νόμοι και η τήρηση τους. Αν δεν απαλλάξουμε την Ελλάδα από τις ΜΚΟ δεν πρόκειται να δούμε προκοπή. Προχτές η Αλσαλέχ έβριζε το Σαμαρά για το λαθρονομοσχέδιο. Αν επιτρέπουμε σε τέτοια στοιχεία να κανονίζουν τη ζωή μας δεν μπορούμε να δούμε προκοπή. Από τους επί πληρωμή ευαίσθητους πρέπει να ξεκινήσει η κάθαρση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΣΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ , ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΗΘΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.