Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

Οι αναρχοάπλυτοι που είχαν καταλάβει το κάτω μέρος της πλατείας με τις εικονικές συνελεύσεις φανέρωσαν τις αληθινές προθέσεις τους: να διαλύ...

Οι αναρχοάπλυτοι που είχαν καταλάβει το κάτω μέρος της πλατείας με τις εικονικές συνελεύσεις φανέρωσαν τις αληθινές προθέσεις τους: να διαλύσουν το κίνημα με τους αγανακτισμένους που άρχισε να ξεφεύγει από τον έλεγχο των οργανωτών.

Στην αρχή οι αναρχικοί έφαγαν ξύλο από μερικούς από τους διαδηλωτές ενω οι "αγανακτισμένοι" ήταν σαν πρόβατα που πηγαίνουν στην σφαγή. Εδώ φαίνεται ότι οι "αγανακτισμένοι" δεν ηταν οργανωμένοι για τέτοια προβοκάτσια και οι αναρχικοι κατάφεραν τελικά να διαλύσουν μια συγκέντρωση χιλιάδων ατόμων.


6 σχόλια

  1. ετσι κι¨αλλιως ειναι γνωστο οτι τα αναρχοκουμουνοσκυλα με τους λαθροαπλοιτους ειναι τα δεκανικια του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, σε ολες τις πορειες γιατι παντα ειναι η αρχη για να διαλυθουν οι συνγκεντροσεις? δεν ξερουν πιοι ειναι? βρε ουστ βρομο σκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά έλεγε και όλος ο κόσμος. Το ξύλο είναι γεγονός(τουλάχιστον στην αρχή). Το αστείο είναι ότι ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τόλμησε να τους υποστηρίξει αυτή την φορά!!! Την προδοσία πολλοί αγάπησαν παλιοχαφιέδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απίστευτο!! Στου Σόρος το παραδέχονται ότι ήθελαν να διαλύσουν την συγκέντρωση!! Ακούστε τι γράφουν!!!
    ο κοσμος σπαει στην ερμου (!!!!!!) τα ασπονδυλα χτυπανε τα μπλοκ μας χωρις καποιο σοβαρο τραυματισμο!Μαυροκοκκινες παντου γινεται χαμος!ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΔΑΦΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η πορεια σπαστηκε απο ασφαλιτες. το οτι συμμετηχαν και αναρχικοι δεν λεει οτι ηταν ο αυτοσκοπος τους να την διαλυσουν. Πολλοι διαδηλωτες πεταξαν πετρες και συγκρουστηκαν με την αστυνομια. Δεν μπορουμε να τους αποκαλεσουμε αναρχικους. Χουλιγκανς, απλοι ανθρωποι ολων των ηλικιων, αναρχικοι, αριστεροι ακομα και ανθρωποι με μπλουζες με ελληνικες σημαιες συμμετυχαν στις συγκρουσεις. Οι αναρχικοι εφθασαν και εμειναν με το πανο τους "αναρχικοι για την κοινωνικη αυτοδιευθυνση" στο τελος της πανεπηστιμιου και βασιλ.σοφιας. Το μπλοκ εμεινε εκει ειρηνικα οπου εφυγε κατα τις 6.30. Δεν μπορουμε να αποκαλουμε οποιον συγκρουεται με την αστυνομια αναρχικο. Και εγω αναρχικος ειμαι και χθες προσπαθησα με καθε τροπο να προστατεψω την διαδηλωση απο ασφαλητες,μπαχαλους και ακροδεξιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε αναρχικε θα πρεπει να ειναι κανενας εντελως ηλιθιος για να μην καταλαβαινει οτι οι τυποι με τις κουκουλες
    που τα σπανε ειναι απολυτως ελεγχομενα οργανα του συστηματος ,σουπερ εξουσιαστες και ο σκοπος τους ειναι
    να δυαλυουν καθε ΕΙΡΗΝΙΚΗ οργανωμενη αντιδραση που ταρακουνα το συστημα
    δινοντας αφορμες στα ΜΑΤ ωστε να μπορουν αυτα να εφαρμοζουν βιαιη καταστολη.
    Αποδειξη οτι ΔΕΝ συλλαμβανονται τοσα χρονια τωρα , λες να μην μπορουν να τους πιασουν :-)))??
    Τωρα το πως θα τους βαφτισεις ειναι δικο σου θεμα ,μια ονομασια πχ θα ηταν "καλοπληρωμενοι"
    Ακροδεξιους δεν το βλεπω γιατι συνηθως τρυπωνουν σε πολυτεχνεια κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι χιλιαδες εξεγερμενοι τον δεκεμβρη του 08, νεοι και νεες, απο την κοζανη μεχρη την κρητη δεν νομιζω να ηταν ολοι ασφαλιτες. Οι παλαιστινοιοι κουκουλοφοροι που συγκρουονται με πετροπολεμο με τον ισραηλινο στρατο δεν νομιζω να ειναι πρακτορες και ασφαλιτες, ουτε οι εξεγερμενοι κουκουλοφοροι ζαπατιστας! Νομιζω οτι ειναι πολυ ευκολο να τους βαζουμε ολους σε ενα τσουβαλι και να χρησιμοποιουμε την ορολογια των καθεστωτικων μμε, του γκολντεν μποι πρετεντερη, του χατζινικολαου και της τρεμης. Εγω παντως απεναντι σε ολα αυτα, διαλεγω στρατοπεδο. Ή με τους ρουφιανους η με τους εξεγερμενους. Διαλεξε και παρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.