Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ!

Ούτε βήμα πίσω από τις γραμμές που χάραξε ο "Στόχος" από την πρώτη μέρα της έκδοσης του, από τον ιδρυτή του Γιώργο Καψάλη... Για 5...

Ούτε βήμα πίσω από τις γραμμές που χάραξε ο "Στόχος" από την πρώτη μέρα της έκδοσης του, από τον ιδρυτή του Γιώργο Καψάλη... Για 500 εβδομάδες μείναμε προσηλωμένοι στο δόγμα του και θα παραμείνουμε εως ότου εκπληρωθούν οι πόθοι και τα ζητούμενα του Έθνους... Πιστοί! Όσο πιστοί είναι και οι εχθροί μας στον διαχρονικό πόλεμο τους κατά του "Στόχου"...

Αφιερώνουμε αυτές τις 500 εβδομάδες, αγωνίας, ξενυχτιού και έντασης, στους γλειώδης ημιέλληνες, στους υποτιθέμενους "εθνικιστές", που από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε την επανέκδοση του "Στόχου", στοιχημάτιζαν για το αν θα προλάβουμε να κλείσουμε χρόνο, προβόκαραν και σαμποτάρισαν για να κερδίσουν το στοίχημα, δεν τα κατάφεραν και που σήμερα, έχουν συμμαχήσει με τους παρακρατικούς μηχανισμούς του καθεστώτος και άλλες προβοκατόρικες συμμορίες, προκειμένου να χτυπήσουν τον "Στόχο" και τους συντελεστούς του.

Ούτε ανησυχήσαμε ποτέ για αυτούς, ούτε αισθανθήκαμε πραγματικά τις κατάμαυρες και σκατόψυχες επιλογές τους και πράξεις τους. Τους γνωρίζαμε από την εποχή του Καψάλη, γιατί το ίδιο μίσος για τον "Στόχο" ένοιωθαν πάντα... Όμως για την αποκατάσταση της ιστορίας και της αλήθειας ο καιρός που θα δούν τις φάτσες τους κρεμασμένες στα μανταλάκια δεν αργεί... Κι ούτε θα περιμένουμε πότε θα τα χιλιάσουμε για να ξεμπερδεύουμε από δαύτους και εμείς και ολόκληρος ο αγωνιζόμενος Πατριωτικός χώρος.

"ΣΤΟΧΟΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.