Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

Αντιγράφουμε από το XAgr.net: Παρά τις δύο αντισυγκεντρώσεις αριστερών οργανώσεων, που διοργανώθηκαν παράνομα με την πλήρη προστασία της ασ...


Αντιγράφουμε από το XAgr.net: Παρά τις δύο αντισυγκεντρώσεις αριστερών οργανώσεων, που διοργανώθηκαν παράνομα με την πλήρη προστασία της αστυνομίας, το κέντρο της Θεσσαλονίκης σήμερα κατακλύστηκε από το εθνικιστικό ποτάμι, καθώς πάνω από 1000 Χρυσαυγίτες διαδήλωσαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, κάνοντας την μεγαλύτερη εθνικιστική πορεία στην πόλη, δίνοντας την πρέπουσα απάντηση στους ντόπιους ενδοτικούς και τους παραχαράκτες της ιστορίας.


Με το πέρας των ομιλιών, που έκλεισε με τον πύρινο λόγο του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, ξεκίνησε από την οδό Μ. Αλεξάνδρου κι έπειτα επί της οδού Τσιμισκή πορεία που δόνησε το κέντρο της πόλης. Η επιτυχία της εκδήλωσης δημιούργησε κύματα παραπληροφόρησης από τα ΜΜΕ, τα οποία θέλησαν να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρος του Κινήματος λέγοντας ότι τα επεισόδια που δημιούργησαν οι παρακρατικοί με δυνάμεις της αστυνομίας έγιναν μεταξύ «αγανακτισμένων» και μελών της Χρυσής Αυγής.

2 σχόλια

  1. Ας δει επιτελους ο λαος οτι η ρουσφετβολευτικη δημοκρατια (το πολιτευμα μας ) εχει στο τελος της να τους προσφερει μια αδεια κατσαρολα (και που εισαι ακομη..)
    Ας καταλαβε οτι εκει οδηγει η δημοκρατικη επιβολη του ΕΓΩ στο ΕΜΕΙΣ που κυριαρχει στην πολιτικη ζωη του τοπου τα 37 τελευταια χρονια .
    Την ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση την ειδε χθες στην Θεσ/νικη , ας παρατησει την τεχνικη του γλυψιματος και του ραγιαδισμου και ας σηκωσει το κεφαλι του περηφανα σαν τους προγονους του ψηφιζοντας ΧΑ ΤΩΡΑ .
    Αν ο λαος δεν το κανει ισως ειναι αργα στις μεθεπομενες εκλογες γιατι θα ψηφιζουν αλλοι λαοι για αυτον μεσα στον τοπο του , θα ειναι μια μειονοτητα υπο κατοχη και θα υποχρεωθει η να ξαναζησει το 21 η να εξαφανιστει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Οι δρομοι ανηκουν στους Εθνικιστες! Απλυτοι πουθεναδες περαστικα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.