Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

8ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ... Δεν χωράει χαρακτηρισμούς η ενέργεια ισλαμιστών στο Αφγανιστάν... Χρησιμοποίησαν 8χρονο κορ...

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ...

Δεν χωράει χαρακτηρισμούς η ενέργεια ισλαμιστών στο Αφγανιστάν... Χρησιμοποίησαν 8χρονο κοριστσάκι ως καμικάζι αυτοκτονίας. Το 8χρονο κουβαλούσε την βόμβα και αυτοί που το έντυσαν βομβίστρια πυροδότησαν την βόμβα πριν το κοριτσάκι φτάσει στον στόχο του που ήταν άνδρες των δυνάμεων ασφαλεία του Αφγανιστάν.

Το περιστατικό έγινε στην Ουαεσμπάλα του νότιου Αφγανιστάν και την πηροφορία ότι η τσάντα την όποία είχαν δώσει στο κοριτσάκι να κρατάει, ανατινάχτηκε με πυροδότηση που έγινε πριν η 8χρονη φτάσει κοντά στους φαντάρους, με αποτέλεσμα μόνο τον θάνατο της μικρής, όπως ο ίδιος ο Υπουργός Εσωτερικών του Αφγανιστάν ανακοίνωσε...

Σε έναν πλανήτη που ακόμη και τα ζώα προστατεύουν τα μικρά τους, αυτοί οι δίποδοι οργανισμοί αλλά και ότι τους εξέθρεψε, δεν έχουν θέση...

www.stoxos.gr 

3 σχόλια

  1. Θέλουν να πάψουμε να είμαστε ορθόδοξοι και να γίνουμε ισλαμιστές , μουσουλμάνοι , να γίνουμε πολιτισμένοι. Το παραπάνω θέμα είναι δείγμα του πολιτισμού που θα έχουμε στο μέλλον ή και στο κοντινό μέλλον εάν αφεθούμε και καταργήσουμε την ορθοδοξία μας . ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ανωνυμε 5:11 !
    Αυτοι οι κανιβαλλοι θελουν να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ τον πολιτισμο τους σε μας . Κατι εντελως φυσιολογικο για αυτους ,να τιναξουν το κοριτσι στον αερα το θεωρουμε αποτροπαιο .
    ποια ειναι η γνωμη των πολυπολιτισμικων φωστηρων μας???
    Αν τιναζαν οι ισλαμιστες το δικο τους κοριτσακι θα ηταν φυσιολογικο μια και ο καθεενας ειναι ελευθερος να ακολουθησει τα ηθη και εθιμα του και στην καινουρια χωρα που βρισκεται , σωστα???
    Ας στειλουμε τους ορκ απο εκει που ηλθαν και ας τους αφησουμε να τιναζουν χαρουμενοι με τα κοριτσακια τους οι μισοι τους αλλους μισους ,στο ονομα του Αλαχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ελληνας δεν μπορει να ζησει με τα ζωα τους μουσουλμανους.ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.