Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ". ΕΧΘΕΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΚΑΠ ΣΤΗΝ  ΘΡΑΚΗ. ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "...

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΚΑΠ ΣΤΗΝ  ΘΡΑΚΗ. ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΕΓΝΑΤΙΑ"¨ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ" (ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΛΑ). ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΨΑΧΝΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ. ΚΑΛΩΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ... ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ... ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΥΛΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΕΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Στο «στόχο» της εφημερίδας «ΣΤΟΧΟΣ» που ανήκει στον

ακροδεξιό χώρο, βρέθηκαν χθες αναπάντεχα, οι: Χρίστος Πούλιος, Κώστας Γαβριηλίδης
 & Στέλιος Σταυρίδης.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα μάλιστα μιλάει για δήθεν «ξεπούλημα» της ΣΕΚΑΠ σε...Τουρκική εταιρεία από το «τρίγωνο» των παραπάνω στελεχών του ΠΑΣΟΚ όπως αναφέρει και φτάνει στο σημείο να αναμιγνύει ακόμη και τις…οικογένειές τους στο κατάπτυστο και κατασκευασμένο «ρεπορτάζ»..!!!

Η συνέχεια φυσικά θα παιχτεί στα δικαστήρια, αφού χθες 5/5/2011 στις 8.30 το βράδυ είχαν ραντεβού στο γραφείο του δικηγόρου Ξάνθης κ. Θανάση Ξυνίδη οι κύριοι Πούλιος, Γαβριηλίδης και Σταυρίδης προκειμένου να καταθέσουν μηνύσεις και αγωγές σε βάρος της εφημερίδας Στόχος και των υπευθύνων της . Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον….

ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΣΥΝΕΧΕΙΑ" ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΉΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ, ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΙΡΑΑΤ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΣΕΚΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ... ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ!

"ΣΤΟΧΟΣ"


...ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟ Κ Α Ν Ε Ν Α Ν !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.