Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΔΕΒΡΟ ΕΞΩ! Η ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΝ  ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ   Στην πιό τραγική καμπή της ιστορίας του βρίσκετα...

ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΝ

 ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ  

Στην πιό τραγική καμπή της ιστορίας του βρίσκεται το Πολεμικό Ναυτικό παρουσιάζοντας στην κυριολεξία εικόνα διάλυσης με ανύπαρκτα, το φρόνημα την πειθαρχία και κυρίως την Ασφάλεια που οδηγούν σε αλλεπάλληλα περιστατικά, ιδιαίτερα ντροπιαστηκά και ατιμωτικά για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Το ψάρι βέβαια βρωμάει από το κεφάλι, γιατί η χαλαρότητα και η αδιαφορία που γεννάει όλα αυτά τα εκφυλιστικά, πηγάζει από την ηγεσία του, με κεντρικό σημείο αναφοράς τον Αρχηγό ΓΕΝ Ελευσινιώτη που συνεχίζει να σφυράει αδιάφορα και να οργανώνει τα ταξιδάκια του, τις δεξιώσεις του και της δημόσιες σχέσεις του...

Την περασμένη εβδομάδα ένα νέο περιστατικό ήρθε να προστεθεί στην αλυσίδα εκείνων που έγιναν γνωστά τις τελευταίες μέρες και αναδεικνύουν το μείζων πρόβλημα ασφάλειας που υπάρχει. Μετά την ανεύερεση πρεζέμπορα στους χώρους στην Σχολής Ναυτικών Δοκίμων αλλά και την ανακάλυψη μετά από καιρό ότι λείπου δύο κιλά εκρηκτικά από δύο Ναρκαλιευτικά μας, ένα ακόμη τραγικό συμβάν έρχεται απλά να επιβεβαιώσει αυτά που εδώ και πολύ καιρό φωνάζουμε από τον "ΣΤΟΧΟ". Η χαλαρότητα στο Πολεμικό Ναυτικό έχει πιάσει πάτο και γιαυτό δεν φταίνε ούτε οι Αρχικελευστές ούτε οι νέοι Σημαιοφόροι.

Άγνωστοι -προφανώς την πρωτομαγιά- παραβίασαν τις εγκαταστάσεις του Στρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου στα Σπάτα, οι οποίες τελούν υπό την διοίκηση και "φρούρηση" του Πολεμικού Ναυτικού και αφαίρεσαν στρατιωτικό υλικό χωρίς να τους πάρει κανείς μυρωδιά. Η αφαίρεση του στρατιωτικού υλικού έγινε αντιληπτή μόνο μετά την ανακάλυψη της παραβίασης του προστατευτικού συρματοπλέγματος του στρατοπέδου, Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΓΕΝ αναφέρει:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι χθες Κυριακή 1 Μαΐου διαπιστώθηκε παραβίαση συρματοπλέγματος περίφραξης και αφαίρεση χάλκινων καλωδίων αντικεραυνικής προστασίας / γειώσεως μετατροπέων κεραιών εκπομπής, στην περιοχή Σπάτων, στο Στρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου.Για το συμβάν ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Σπάτων και η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Από το ΓΕΝ διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Βέβαια κανείς δεν ελπίζει ότι η ΕΔΕ που θα κάνουν στα γραφεία του ΓΕΝ μπορεί να φέρει κάποιο αποτέλεσμα. Και το γεγονός ότι μερικοί γύφτοι ήταν προφανώς αυτοί που παραβίασαν την ασφάλεια κι έκλεψαν χαλκό για να τον πουλήσουν δεν μετριάζει την ντροπή και την ξεφτίλα. Η παραβίαση του χώρου όπου εδρεύει το Στρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου, εκθέτει διεθνώς και ανεπανόρθωτα τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με υπαιτιότητα της ηγεσίας του Πολεμικού Ναυτικού...

Και αντί μετά από αυτα τα συμβάντα να δωθούν οι κατάλληλες διαταγές και να γίνουν εκείνες οι ενέργειες που θα αντίστρεφαν έστω και επικοινωνιακά το αρνητικό κλίμα, δυό μέρες μετά ένα πολεμικό μας πλοίο, μιά πυραυλάκατος συναντάει βιαίως της προβλήματα της Σύρου και αναγκάζει το γραφείο τύπου του ΓΕΝ σε ακόμη μιά ανακοίνωση που σηκώνει λίγο παραπάνω την ντροπή:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι κατά τη διάρκεια παραβολής η πυραυλάκατος ΜΠΛΕΣΣΑΣ προσέκρουσε στον προβλήτα της ΠΝΒ ΣΥΡΟΥ. Από την πρόσκρουση προκλήθηκε στρέβλωση της λαμαρίνας μήκους ενός μέτρου εβδομήντα εκατοστά πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Δέν τίθεται θέμα ασφάλειας προσωπικού και υλικού.Η πυραυλάκατος ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ με επιβαίνοντές τον Διοικητή και Αρχιμηχανικό της Διοίκησης Ταχέων Σκαφών πλέουν στην ΠΝΒ Σύρου για εκτίμηση της κατάστασης του πλοίου. Η πυραυλάκατος ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ευρίσκετο στις προσβάσεις της ΠΝΒ Σύρου στο πλαίσιο ασκήσεως ΟΡΜΗ 3/11 των ταχέων σκαφών.

Τα μηνύματα όμως δεν φαίνεται να τα έχει λάβει ο Αρχηγός ΓΕΝ ο Ελευσινιώτης που συνεχίζει απτόητος τις Δημόσιες σχέσεις, τις δεξιώσεις και τα ταξιδάκια στο εξωτερικό. Μάλιστα ήδη αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Παρίσι, μαζί με ομολόγους του του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μιά συνάντηση με τίτλο “CHIEFS OF EUROPEAN NAVIES – CHEN 11” στην οποία προφανώς θα διδάξει στους υπόλοιπους Αρχηγούς το μάθημα... "πως θα κάνεις ξεφτίλα το στράτευμα που διοικείς και παρ' όλα αυτά να μένεις στη θέση σου"

Για το πως και για ποιούς λόγους παραμένει ο Ελευσινιώτης στην θέση του... θα ασχοληθούμε ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ στον "Στόχο" της επόμενης εβδομάδας. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ...

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.