Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ: ΕΚΛΕΨΑΝ... ΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ... ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ!

Πρωτοφανές περιστατικό, αφού έκαναν φτερά 5 μεγάλοι άρτοι, 21 πρόσφορα και 280 ατομικοί που θα μοιράζονταν στους πιστούς! «Φτερά» έκαναν το...

Πρωτοφανές περιστατικό, αφού έκαναν φτερά 5 μεγάλοι άρτοι, 21 πρόσφορα και 280 ατομικοί που θα μοιράζονταν στους πιστούς!
«Φτερά» έκαναν το μεσημέρι από τον προθάλαμο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Διδυμότειχο, 5 μεγάλοι άρτοι, 21 πρόσφορα και 280 άρτοι ατομικοί που θα μοιράζονταν στους πιστούς. Όλα ήταν έτοιμα στον Ιερό ναό για τον σημερινό εορτασμό της Μητέρας από τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων.
Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό το οποίο παραξένεψε τους πιστούς ενώ το ερώτημα που τέθηκε ήταν εάν πεινούσαν τόσο πολύ αυτοί που προέβηκαν σε αυτήν την πράξη. Το πρόβλημα λύθηκε καθώς ο αρτοποιός εκτέλεσε εκ νέου την παραγγελία.

2 σχόλια

  1. MALON TIPOTE AN8ROPINA SKOUPIDIA APO AFTA POU EISVALOUNE PARANOMA STHN XORA MAS, 8A BRHSKONTE KAPOU KRIMENOI STHN
    PERIOXH TOUS.

    LAKHS GALIOURHS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πραγματικότητα είναι πως στον έβρο έρχονται ορδές βουλγάρων γύφτων και ζητιανεύουν-κλέβουν.
    Οι ιερείς μας ανακοίνωσαν να μην δίνουμε χρήματα στους ζητιάνους, έξω από τις εκκλησίες, γιατί κλέβουν πορτοφόλια. Αν κάποιος έχει πραγματικά ανάγκη θα μας πούνε να δώσουμε χρήματα στο συγκεκριμένο άνθρωπο. Ακόμα είπαν ότι αδικούνται οι άνθρωποι που έχουν πραγματική ανάγκη.
    Επιπλέον έχουμε επιδρομή ζητιάνων σε σπίτια, ακόμα και δημαρχεία. Ενώ ήμουν στην συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης, έρχεται ένα ανδρόγυνο με το μωρό και ζητάει λεφτά για εισιτήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.