Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΜΗΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ!

Εκτεταμένα επεισόδια έλαβαν χώρα πριν από λίγο στην Αχαρνών έξω από την γνωστή κατάληψη των αναρχικών όταν βγήκαν έξω από την κατάληψη συνεπ...

Εκτεταμένα επεισόδια έλαβαν χώρα πριν από λίγο στην Αχαρνών έξω από την γνωστή κατάληψη των αναρχικών όταν βγήκαν έξω από την κατάληψη συνεπικουρούμενοι από λαθρομετανάστες τραμπουκίζοντας διερχόμενους. Στην πρόκληση απάντησε ομάδα κατοίκων και οι συμπλοκές επεκτάθηκαν μέχρι να παρέμβει η Αστυνομία. Οι αναρχικοί τραυμάτισαν έναν αστυνομικό και προσπάθησαν να τον σύρουν μέσα στην κατάληψη ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΜΗΡΟ, με αποτέλεσμα να δεχθούν άγρια επίθεση από τα ΜΑΤ και να κλειστούν ξανά μέσα στην κατάληψη.

Στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου επικρατεί αυτή την ώρα ηρεμία. Κάτοικοι και αγανακτισμένοι Έλληνες συνεχίζουν να πυκώνουν τις τάξεις των συγκεντρωμένων και οργανώνονται για μεγάλο αυριανό κάλεσμα... ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΕΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ.

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.