Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ... ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ!

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου, τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας...

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου, τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας , το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Καρύστου, τους Συλλόγους, τους Φορείς καθώς και όλους τους πολίτες του Δήμου προβαίνει την Δευτέρα 9 Μαΐου 2011 ώρα 10 π.μ. στο χώρο ανέγερσης του 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, σε ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στις 11 π.μ. στο χώρο του Γιοκαλείου σε ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο.
Τρίτη 10 Μαΐου 2011 γενική απεργία της περιοχής, συγκέντρωση στην πλατεία Καρύστου ώρα 9 π.μ. και επιβίβαση στα πούλμαν που θα μας μεταφέρουν στην Αθήνα για διαμαρτυρία στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
Ο αγώνας για τη δημιουργία 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου είναι δίκαιος και καθολικός. Αφορά το μέλλον των παιδιών μας και την αξιοπρέπεια του Δήμου μας. Με την αγωνιστική παρουσία όλων των κατοίκων της περιοχής μας, η φωνή μας θα φτάσει δυναμικά στα κέντρα αποφάσεων!!! Δεν υπάρχει άλλη ανοχή!!!

Στην εποχή της γνώσης και της πληροφορίας 136 μαθητές Δημοτικού στεγάζονται σε ένα νοικιασμένο κτίριο, που προοριζόταν για SUPER MARKET.
Η στέγαση στο κτίριο αυτό 22 χρόνια πριν ήταν μια «προσωρινή λύση», η οποία περίτρανα επιβεβαίωσε τον κανόνα «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».
Σήμερα μια πόλη δίπλα στην Αθήνα, η Κάρυστος, αντιμετωπίζει συνολικά πρόβλημα σχολικής στέγης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση μια και το μοναδικό σχολείο της πόλης είναι το υπέροχο νεοκλασικό 1ο Δημοτικό, δωρεά Κότσικα, που και αυτό συμπληρώνει τις ανάγκες του με προκάτ αίθουσες στην αυλή.
Η ανοχή των κατοίκων εξαντλήθηκε μπροστά στην αδιαφορία και την υποκρισία της πολιτείας.
Όλοι οι πολίτες της περιοχής παρακαλούμε, η δυνατή φωνή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης να γίνει μέσο πίεσης, γιατί μόνο εσείς μπορείτε με τη φωνή και την εικόνα να αναδείξετε τη δίκαιη αγανάκτηση των κατοίκων.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ο Δήμαρχος Καρύστου
Νικόλαος Ιωαν. Μανώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.