Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ BLOG!

Η εποχή που οι πολιτικάντηδες και οι διάφοροι προοδευτικοί προέβαιναν σε κινήσεις εχθρικές προς τα ελληνικά συμφέροντα, χωρίς κανένα απολύτω...

Η εποχή που οι πολιτικάντηδες και οι διάφοροι προοδευτικοί προέβαιναν σε κινήσεις εχθρικές προς τα ελληνικά συμφέροντα, χωρίς κανένα απολύτως κόστος, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Και φυσικά το κράξιμο που τρώνε δεν τους αρέσει καθόλου... Γι' αυτό λοιπόν οι πουρναροκαλλιεργητές "Οικολόγοι Πράσινοι" μετά τα εξ αμάξης που άκουσε ο αρχηγός τους Τρεμόπουλος που ψήφισε στο Ευρωκοινοβούλιο υπέρ των Σκοπίων, έβγαλαν ανακοίνωση με τίτλο "Ο Μ. Τρεμόπουλος στόχος ταυτόχρονων επιθέσεων από Ουράνιο Τόξο και από ελληνικά εθνικιστικά blogs" στην οποία αναφέρουν:
"Στόχος πολλαπλών επιθέσεων έγινε τις τελευταίες ημέρες ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος για το θέμα της Έκθεσης Προόδου της FYROM που ψηφίστηκε στο ευρωκοινοβούλιο την περασμένη Πέμπτη:
Από το «Ουράνιο Τόξο», για την προτάσεις Τρεμόπουλου στην εσωτερική συζήτηση των Πράσινων, που οδήγησε για πρώτη φορά τους Πράσινους να ψηφίσουν για όλες σχεδόν τις τροπολογίες στην ίδια κατεύθυνση με τους Έλληνες ευρωβουλευτές. Σε επιστολή του ο πρόεδρος του «Ουράνιου Τόξου» κ. Βοσκόπουλος καταγγέλλει τον ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων ως «ρατσιστή» και «δήθεν Πράσινο», ζητώντας την αποπομπή του από την πολιτική ομάδα των Πράσινων.
Από εθνικιστικά μπλογκ που, εμφανίζοντας παραποιημένες δηλώσεις Τρεμόπουλου από παρουσίαση τηλεοπτικού ρεπορτάζ καναλιού των Σκοπίων, τον κατήγγειλαν ως προδότη για την κριτική ψήφο του υπέρ της Έκθεσης Προόδου.
Αποκορύφωμα της επίθεσης ήταν η σημερινή χάλκευση πλαστών δηλώσεων Τρεμόπουλου σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές, από τον υπό καθαίρεση περιφερειάρχη κ. Ψωμιάδη. Για το θέμα αυτό υπάρχει χωριστή δήλωση του Μ.Τρεμόπουλου.
Σε επιστολή του που κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο στο διαδίκτυο, ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων δίνει στη δημοσιότητα τις πραγματικές του δηλώσεις και τονίζει τα θετικά και για τις ελληνικές θέσεις σημεία της Έκθεσης Προόδου που υιοθετήθηκε με συντριπτική πλειοψηφία στο ευρωκοινοβούλιο. Τονίζει ως προβληματικό σημείο τη διατύπωση για «άμεση» έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων, κάτι που δε βοηθάει στην επίλυση των εκκρεμών προβλημάτων, και επισημαίνει ως πολιτικό πρόβλημα την αποτυχία των Ελλήνων ευρωβουλευτών να καταθέσουν σχετική διορθωτική τροπολογία στην ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου, πιθανότατα λόγω αδυναμίας να πείσουν τις πολιτικές τους ομάδες. Αντίθετα, για πρώτη φορά οι Πράσινοι σε όλες τις τροπολογίες ψήφισαν ό,τι και οι Έλληνες ευρωβουλευτές, επιλογή που ο ίδιος είχε εισηγηθεί και που έγινε δεκτή από όλους.
Όπως τονίζει ο Μ. Τρεμόπουλος, «σε καιρούς οικολογικής κρίσης οι άμεσοι γείτονες κάθε χώρας είναι και αναγκαστικοί συνεργάτες. Αν ένα πυρηνικό εργοστάσιο λειτουργήσει λίγο πάνω από τα σύνορά μας, η Θεσσαλονίκη θα κινδυνεύει πολύ περισσότερο από τη ραδιενέργεια, παρά από οποιοδήποτε όνομα οποιασδήποτε χώρας. Χρειαζόμαστε γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο κοινωνιών και τις χρειαζόμαστε τώρα. Μακεδονία είναι πρώτα από όλα η Κορώνεια που χάνεται, η Φλώρινα που έμεινε χωρίς τρένο, η Κοζάνη και η Πτολεμαΐδα που δηλητηριάζονται από το λιγνίτη, οι Θεσσαλονικείς που ψάχνουν από χρόνια στην Αθήνα για δουλειά. Η Ελλάδα πρέπει να σταθμίσει προσεκτικά τόσο το ενδιαφέρον για το όνομα όσο και το συμφέρον κάθε ευρωπαϊκής χώρας να προωθεί την ένταξη των άμεσων γειτόνων της. Πρόσφατα, μάλιστα, η Σλοβενία χρησιμοποίησε τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Κροατίας για να εξασφαλίσει ευνοϊκή επίλυση στη μεταξύ τους εδαφική διαφορά. Τα ευρύτερα και μακροπρόθεσμα συμφέροντα της χώρας μας, υπαγόρευσαν να υπερψηφίσουμε υπό όρους την Έκθεση. Οι αμφίπλευρες επιθέσεις δείχνουν ότι οι εθνικιστές όλων των πλευρών καταλήγουν να συναντώνται, έστω και άθελά τους. Εμείς τη χώρα μας την αγαπάμε ως πολίτες και όχι ως οπαδοί. Θα είχε ενδιαφέρον να (ανα)ρωτηθούν οι υπόλοιποι Έλληνες ευρωβουλευτές για ποιους λόγους αποτέλεσαν μια τραγική μειοψηφία»..."

5 σχόλια

  1. NDROPH PIOS SE PSIFHSE ESENA MORH PRASINADA ESENA OXI GIAOURTH THES ALLA K OLOKLIRH THN PRASINI GLASTRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να οι πραγματικοί προδότες, ας μην κοροϊδευόμαστε με τους πουρναροκαλλιεργητές: http://belomorskamacedonia.blogspot.com/2011/04/blog-post_895.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτός ο γαμόπουλος πως τον λένε συγκαταλέγεται στους εχθρούς του ΕΘΝΟΥΣ και του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν του αρέσει, να μεταναστεύσει στην πατρίδα του τα σκόπια, αύτος και όλοι οι ομοιδεάτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σας

    Η παρούσα τοποθέτηση δεν είναι κάποιο είδος ‘’spam’’

    Από τις πρώτες μέρες εισαγωγής μου σε αυτό το παιχνίδι που θα σας παραθέσω πιο κάτω έχει ξεκινήσει μια επίσημη προπαγάνδα των Σκοπιανών για το πώς θα πρέπει να ονομάζονται.

    Εν τέλει η προπαγάνδα τους ΠΕΡΑΣΕ με αποτέλεσμα να εισχωρήσουν στο παιχνίδι αυτό με το όνομα ‘’Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ’’. Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΟ

    Όπως καταλαβαίνετε αυτό ενόχλησε όλους εμάς και προσπαθούμε να βρούμε κι άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ που θα δυναμώσουν τη φωνή μας προς την πλήρη κατάργηση όλου αυτού του σκηνικού.

    Το παράλογο είναι ότι επιδοτούνται από το κράτος τους με αληθινά κρατικά λεφτά, των όποιων η χορήγηση γίνεται από τα πραγματικά υπουργεία των Σκοπιών ως στόχο την επίτευξη της προπαγάνδας.

    Εφημερίδες Σκοπιανές καθημερινά καλούν νέο κόσμο να μπει και να ασκήσει προπαγάνδα.

    Δυστυχώς τα καταφέρνουν με επιτυχία και εμείς κοιμόμαστε.

    Τα κατάφεραν δυστυχώς και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τους ανήκει.

    Μέσα σε αυτό το παιχνίδι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έχει καταλειφθεί εξολοκλήρου όπως και ολόκληρη η Ελλαδα

    Όλοι οι έλληνες του παιχνιδιού έχουμε ‘’ματώσει’’ οικονομικά μέσα στον καθημερινό πόλεμο με στόχο να αντικρούσουμε την πολεμική μηχανή τους και σας καλώ να μας βοηθήσετε με οποιοδήποτε μέσο.

    Η διεύθυνση είναι η εξής: http://tinyurl.com/6x2chzq


    ΔΕΝ είναι spam, Είναι έκκληση για βοήθεια, ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    Υπέρ άνω όλων η Πατρίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.