Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ! ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ. ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που αλιεύσαμε από το cosmos.gr... Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες οι οποίοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αττ...

Σύμφωνα με πληροφορίες που αλιεύσαμε από το cosmos.gr...


Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες οι οποίοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αττικής, είναι ο απολογισμός σοβαρών επεισοδίων τα οποία έγιναν απέναντι από το ΧΥΤΑ τον Άνω Λιοσίων, σε καταυλισμό αλλοδαπών.

Περίπου 10 λεπτά μετά τις έξι και μισή ξεκίνησαν τα πολύ σοβαρά επεισόδια, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες, σε καταυλισμό αλλοδαπών στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν, όταν Πακιστανοί και Αλβανοί Ρομά συγκρούστηκαν μεταξύ τους, πιθανότατα για τη διαχείριση αντικειμένων από τη χωματερή των Άνω Λιοσίων.

Οι πληροφορίες θέλουν τους τους Ρομά να επιτίθενται με καραμπίνες κατά των Πακιστανών.

Αποτέλεσμα, δύο νεκροί και τρεις τραυματίες, οι οποίοι έχουν δεχτεί βόλια από κυνηγετικά όπλα.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Θριάσιο.

Μετά το περιστατικό, στο σημείο έτρεξαν κι άλλοι Πακιστανοί οι οποίοι άναψαν φωτιές ενώ υπάρχει και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

3 σχόλια

  1. Ακόμα ένα ηχηρό χαστούκι στα μούτρα όλων αυτών που πιστεύουν πως οι "τσιγγάνοι" είναι μία μειονότητα μη αποδεκτή,που έχει αναγκη στήριξης από την κοινωνία.Οταν κύριοι υπάρχουν καραμπίνες σε καταυλισμό τι μπορεί να σημαίνει; Οτι αυτοί οι "φτωχοί, "άποροι", "κατατρεγμένοι από την κοινωνία", μάλλον σας δουλεύουν ψιλό γαζί.Ελάτε από τα μέρη μας να δείτε ποιοι πουλάνε ναρκωτικά, ποιοι κλέβουν ποιοι σκοτώνουν, ποιοι τρομοκρατούν....Αδικα φωνάζω, έτσι κι αλλιώς δεν θα ακουστεί και πολύ το εν λόγω καθημερινό αυτό για την περιοχή, συμβάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφηστε τους να φαγωθουν μεταξυ τους.


    VOLCANO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειάζεται σχόλια; Ίσως θα ΄πρεπε όλους όσους μαζεύτηκαν εδώ να τους βάλουμε σε μια περιοχή για εύλογο χρονικό διάστημα και μετά να πάμε να δούμε πόσοι θα ΄χουν μείνει. Το εφαρμόζουν πολύ άγρια το "δυο γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.