Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ: ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

Ο «μάγος»  της τουρκικής διπλωματίας κ. Νταβούτογλου έκανε πάλι το θαύμα του. Μιλώντας στο κέντρο Wilton  Park που υπάγεται στο βρετανικό υπ...

Ο «μάγος»  της τουρκικής διπλωματίας κ. Νταβούτογλου έκανε πάλι το θαύμα του. Μιλώντας στο κέντρο Wilton  Park που υπάγεται στο βρετανικό υπουργείο των Εξωτερικών δήλωσε ότι «οι Αρμένιοι της Διασποράς είναι δικοί μας άνθρωποι. Έφυγαν από την Τουρκία και μετανάστευσαν στις ΗΠΑ , τη Γαλλία και αλλού».
Πρόκειται για την τελευταία προσπάθεια οικειοποίησης ενός λαού που έχει επίσης δεινοπαθήσει πολύ στα χέρια των προγόνων του κ. Νταβούτογλου, στο πλαίσιο της στρατηγικής μηδενικών προβλημάτων, που τελικά οδηγεί στην στρατηγική… μηδενικής μνήμης.
Πάντως, ο κ. Νταβούτογλου απέφυγε να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους οι Αρμένιοι υποχρεώθηκαν να φύγουν από την Τουρκία. Μήπως βρήκαν καλύτερες οικονομικές συνθήκες, όπως ο Τούρκος υπουργός ισχυρίζεται  για τους Έλληνες της Πόλης;
Κατανοητή η αγωνία και η προσπάθεια Νταβούτογλου  να αγκαλιάσει τους Αρμένιους της Διασποράς, καθώς πλησιάζει η ώρα του διεθνούς δικαστηρίου για το έγκλημα Γενοκτονίας που διέπραξε η Τουρκία. Που, όμως, επιμένει να μην  παραδέχεται την ιστορική αλήθεια και να μην ζητά συγγνώμη από τα θύματά της.
http://www.elzoni.gr

2 σχόλια

  1. Και οι Τούρκοι;;; Είναι Τούρκοι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΟΣΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.