Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ!

Ομάδα περίπου 15 ατόμων από τον γνωστό- πασίγνωστο χώρο των κουκουλοφόρων, επιτέθηκε με σιδερολοστούς και σφυριά σε δυο τράπεζες στο κέντρο ...

Ομάδα περίπου 15 ατόμων από τον γνωστό- πασίγνωστο χώρο των κουκουλοφόρων, επιτέθηκε με σιδερολοστούς και σφυριά σε δυο τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας. Οι κουκουλοφόροι, έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν ζημιές στα υποκαταστήματα της Alpha Bank, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 11, και της Eurobank στην Σόλωνος 107.
Από τη μανία των νεαρών δεν γλίτωσε ούτε και ο φύλακας της τράπεζας, στον οποίο οι κατά τα άλλα "υπερασπιστές των εργαζομένων", τα "λαϊκά" παιδιά των... βορείων προαστείων, χτύπησαν! Ο υπάλληλος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά. Οι κουκουλοφόροι φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης υπέρ του αναρχικού και ληστή Σίμου Σεϊσίδη, η δίκη του οποίου θα ξεκινήσει αύριο! Αυτά είναι τα χάλια μας... Να ρίχνουν χημικά στους αναρχικούς, στέλνοντας δεκάδες κλούβες και διμοιρίες των ΜΑΤ και να κυκλοφορούν πανελεύθεροι βανδαλίζοντας και τρομοκρατώντας τον κόσμο, οι αναρχικοί -τα υπάκουα και πιστά "παιδιά" του συστήματος!

4 σχόλια

  1. Απαπαπα σπάσανε κοινοφελή ιδρύματα σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν βγαίνει κάποιος να τους εκτελέσει εν ψυχρώ;;;
    20 τσογλάνια έχουν δικαίωμα να καταστρέφουν ξένες περιουσίες; Αφού νόμοι δεν υπάρχουν ούτε εφαρμόζονται! Κι εγώ άμα το πάμε έτσι τους ρίχνω μια χειροβομβίδα και τους σκοτώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που τα σπάσανε τι έγινε; Ασφαλισμένα με τα λεφτά των καταθετών είναι ούτος ή άλλος. Εγώ αν ήμουν τραπεζίτης θα ήθελα να δικαιολογώ την προστασία που μου παρέχει το Κράτος για τις επιθέσεις στα υποκαστίματα ειδικά όταν αποδεικνύεται πόσο αδίσταχτοι είναι και σκοτώνουν αθώους εργαζόμενους αδιάκριτα. Κάθε διαδήλωση ενάντια στο τραπεζικό σύστημα θα διαλυθεί από τα δακρυγόνα που τρώνε οι διαδηλωτές εξαιτίας τους. Οι καθαροί διαδηλωτές. Αυτοί που δεν έχουν μάσκα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και που το σύστημα δεν τους χρειάζεται αλλά τους πολέμα. Και ενώ όλη οι κοινωνία διαμαρτύρεται ενάντια στο ΔΝΤ αυτοί μας λεν πως φταίνε τα υποκαταστήματα και οι εργαζόμενοι. Δεν φταίει η προδοτική κυβέρνηση αλλά η Ελληνική Σημαία. Κανένας πραγματικός επαναστάτης δεν ζήτησε ποτέ την στήριξη του κόσμου. Αυτή ήταν αυτονόητη. Όταν τους ακούς να διαμαρτύρονται ότι ο κόσμος λέει πως καλά τους κάνει η αστυνομία, τότε πρέπει να αναρωτηθούνε τι συμβαίνει. Τον οποίο κόσμο ξεχνάν ότι βρίζουν και απειλούν φυσικά με φράσεις όπως “μικροαστοί νοικοκυραίοι” ή λένε να τους “γα/σουμε τις γιορτές”. Γιατί πχ δεν μπορεί τα φιλαράκια τους Λάκης και Μάκης στην TV να μας λένε την μία πως είναι καλά παιδία-φοιτητές και την άλλη νεοναζί που συνεργάζονται με την ΕΛ.ΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ MARFIN ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.