Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

Αίσιο τέλος φαίνεται να είχε η συνάντηση ανάμεσα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτι...

Αίσιο τέλος φαίνεται να είχε η συνάντηση ανάμεσα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου και τον Δημάρχο Λυρεωτικής κ. Λεβαντή, οι οποίοι συμφώνησαν στην απομάκρυνση των Δυνάμεων Καταστολής από την ευρύτερη περιοχή της Κερατέας, μια κίνηση που θα οδηγήσει στην εκτόνωση μετά από πάρα πολύ καιρό μεταξύ κατοίκων και κρατικών φορέων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του ιδίου του Μητροπολίτη Νικολάου, ο οποίος  σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς αναζητούσε την εξεύρεση συμβιβαστικής και δίκαιας λύσης για την επίλυση του προβλήματος στην περιοχή.
Η Υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη πρόκειται να συναντηθεί με φορείς της περιοχής την Μ. Πέμπτη σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης των διαφορών, αλλά και της βίας που επέβαλλε η κυβέρνηση στους κατοίκους της Κερατέας, καθώς και την περαιτέρω διαβούλευση για τα έργα της χωματερής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.