Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Επίθεση από 5 άτομα δέχτηκε το πρωί η εκκλησία της Αγίας Σοφίας στον Ταύρο. Οι επιτιθέμενοι γύρω στις 8 και μισή το πρωί, εισέβαλαν τρέχοντ...


Επίθεση από 5 άτομα δέχτηκε το πρωί η εκκλησία της Αγίας Σοφίας στον Ταύρο. Οι επιτιθέμενοι γύρω στις 8 και μισή το πρωί, εισέβαλαν τρέχοντας στον Ναό, χτύπησαν βάναυσα τον νεωκόρο που δεν αντιστάθηκε, έσπασαν μέχρι και την εικόνα της Αγίας Σοφίας και πήραν περίπου 80 τάματα που βρίσκονταν στις προθήκες της, ενώ λεηλάτησαν και τον υπόλοιπο χώρο. Οι δύο από αυτούς κρατούσαν ακινητοποιημένο τον τραυματισμένο νεωκόρο και οι τρείς δρούσαν ανενόχλητοι. Ο νεωκόρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται εκτός κινδύνου άλλα βάναυσα χτυπημένος... ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

3 σχόλια

  1. Δεν νομίζω ότι οι δράστες είναι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ.ΚΑΜΙΝΗ.ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ,ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ{ΟΝΤΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ,ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ},ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΣΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ ΞΗΛΩΝΑΝ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ,ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΜΑΣ;ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Κ.ΚΑΜΙΝΗ.ΟΧΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.