Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Zaman πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες φέρουν τρομοκρατική ομάδ...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Zaman πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες φέρουν τρομοκρατική ομάδα φιλικά προσκείμενη στην Αl Qaeda να σχεδίαζε επιθέσεις στην Τουρκία σε διάφορους στόχους και μέσα σε αυτούς αναφέρεται και τα αεροσκάφη που σταθμεύουν συην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ στην νοτιοανατολική Τουρκία.
Οι επιθέσεις αυτές θα πραγματοποιούνταν απο δύο Σύρους με κωδική επωνυμία Abu Muhammed Al Kurdi και Salih Battal μέλη της υποτιθέμενης τρομοκρατικής οργάνωσης Khaled. Άλλοι στόχοι φέρονται να είναι οι εβραϊκές συναγωγές αλλά και επιθέσεις σε άγνωστες τοποθεσίες.
Οι επιθέσεις θα πραγματοποιούνταν με την χρήση ρουκετών τύπου ΒΜ-1 τους οποίους και η υποτιθέμενη τρομοκρατική οργάνωση Khaled αγόρασε με την βοήθεια του Salih Battal. Η οργάνωση φέρεται να έχει στην κατοχή της 20 τέτοιες ρουκέτες. Οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας (η κρατική ασφάλεια και η υπηρεσία πληροφοριών MIT) ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές για την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ώστε να αποτραπεί η σχεδιαζόμενη επίθεση.
 http://lalei-kairia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.