Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ "ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ" ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΚΗ;

Στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί δεν μιλάνε... Έτσι δεν είναι δυνατόν να προβάλουν εκεί στη Συγγρού (πρώην Ρηγίλλης) σαν "διεθνή επ...

Στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί δεν μιλάνε... Έτσι δεν είναι δυνατόν να προβάλουν εκεί στη Συγγρού (πρώην Ρηγίλλης) σαν "διεθνή επιτυχία" την υιοθέτηση 13 από τα συνολικά 14 ψηφίσματα του Τομέα Εξωτερικών της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας στις στις Βρυξέλλες (στη Σύνοδο Νεολαιών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος) για το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Και αυτό γιατί όχι μόνο η Νου Δου δεν έκανε τίποτε για να σταματήσει η εισροή λαθρομεταναστών, παρά είχε για αρμόδιο υπουργό τον περιβόητο Πάκη (κατά κόσμον Προκόπη Παυλόπουλο) που δημοσίως ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που... διάλεξαν την Ελλάδα και έκανε λόγο με περηφάνεια για την... γονιμοποίησή μας από τις ορδές των ασιατών και αφρικανών που κατέφθαναν καθημερινά. Να σημειωθεί μάλιστα πως όχι μόνο κρατάνε τον υπουργό του "η Αστυνομία αμυνόμενη", αλλά έχει και το απύθμενο θράσος να βγαίνει και στις τηλεοράσεις να μιλάει για τα ίδια θέματα που όσο καιρό είχε την αρμοδιότητα, τα έκανε σαν τα μούτρα του!
Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε τους... πανηγυρισμούς της ΟΝΝΕΔ, με την ερώτηση γιατί όλα τα παρακάτω δεν τα είχε προτείνει κανείς απο την τότε Ρηγίλλης και πολύ περισσότερο γιατί δεν τα έκανε πράξη για να γλιτώσουμε τα σημερινά χάλια:

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η Σύνοδος Νεολαιών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP), με μοναδικό της θέμα τη διαμόρφωση του Πολιτικού Προγράμματος για την περίοδο 2011 - 2013.
Η αντιπροσωπία του Τομέα Εξωτερικών της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας διεκδίκησε και πέτυχε την υιοθέτηση 13 από τα συνολικά 14 ψηφίσματα που κατέθεσε συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό σημαντικά στη γενικότερη πολιτική κατεύθυνση του Προγράμματος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).
Ειδικότερα, έπειτα από εισήγηση της ΟΝΝΕΔ υιοθετήθηκαν προτάσεις που αφορούσαν
- την ηπιότερη οικονομική προσαρμογή και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης
- την εφαρμογή ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
- την ταχύτερη και την απλούστευση των διαδικασιών του Διεθνούς Δικαστηρίου
- την ενεργειακή αυτονομία και τις ασφαλέστερες πυρηνικές εγκαταστάσεις, όπου αυτές λειτουργούν
- την αναποτελεσματικότητα της Συμφωνίας του Kyoto και την ανάγκη για μία νέα διεθνή περιβαλλοντική συνθήκη
- την επικαιροποίηση της Συνθήκης της Μπολόνια και την αποτελεσματικότερη εφαρμογή της στα Πανεπιστήμια της Ευρώπης
- την ενίσχυση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και την εφαρμογή τεχνολογικών λύσεων προς μείωση της γραφειοκρατίας στα κράτη μέλη της Ε.Ε.

Σημαντικότερη όμως επιτυχία, άμεσα συνδεδεμένη με τα εθνικά ζητήματα της χώρας μας αποτελεί η υιοθέτηση από τη νεολαία του ΕΛΚ της πρότασης της ΟΝΝΕΔ σχετικά με την άμεση ανάγκη αναθεώρησης των Διατάξεων της Συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ, που αφορά την παράνομη μετανάστευση. Σύμφωνα με την εν λόγω Συνθήκη, η οποία είναι σε ισχύ σήμερα, όσοι μετανάστες συλλαμβάνονται να έχουν εισέλθει παράνομα σε έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης απελαύνονται άμεσα στη χώρα από την οποία εισήλθαν, γεγονός που είναι εξαιρετικά άδικο για χώρες που δέχονται τεράστια κύματα μεταναστών, όπως η Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη απόφαση του YEPP αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση της πρότασης για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης γεγονός που έχουμε επισημάνει εδώ και αρκετούς μήνες με στόχο να πιέσουμε την ελληνική Κυβέρνηση να θέσει άμεσα το θέμα στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι καιρός να δοθεί άμεσα λύση στο σημερινό απαράδεκτο καθεστώς που έχει καταστήσει την Ελλάδα αποθήκη ανθρώπινων ψυχών και το αίσθημα της ανασφάλειας κυρίαρχο πρόβλημα για τους Έλληνες πολίτες.

Δήμητρα Μυλωνά

2 σχόλια

  1. Δεν είμαι άνθρωπος που κομματίζεται, αλλά όντως επί των ημερών Παυλόπουλου, οι λαθρομετανάστες ξεσάλωσαν εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είμαι άνθρωπος που κομματίζεται, όμως, επί ημερών ΝΔ και με ΥπΕσ τον Παυλόπουλο, οι λαθρομετανάστες ξεσάλωσαν εντελώς. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τις μαζικές και άστοχες νομιμοποιήσεις, το κάψιμο της Αθήνας από τους λαθροέποικους, ή το αχαρακτήριστο "ευχαριστούμε υους μετανάστες που προτίμησαν την χώρα μας";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.