Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΜΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΡΙΦ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!

Με το θέμα είχε ασχοληθεί ο "Στόχος" στις 23 Σεπτεμβρίου 2010 (αρ.φ. 461) στο οποίο γράφαμε: "Δεν υπολογίζει τίποτε το τουρκ...

Με το θέμα είχε ασχοληθεί ο "Στόχος" στις 23 Σεπτεμβρίου 2010 (αρ.φ. 461) στο οποίο γράφαμε:
"Δεν υπολογίζει τίποτε το τουρκικό προξενείο που πραγματικά λειτουργεί σαν κράτος εν κράτει μέσα στην ελλαδική επικράτεια και ειδικά στην Θράκη ΜΑΣ, επιχειρώντας με κάθε τρόπο και μέσο να πραγματοποιήσει το διαχρονικό όνειρο της Άγκυρας, που δεν είναι άλλο απο την αυτονόμηση της ακριτικής περιοχής ΜΑΣ... Ξεφτίλισαν και πάλι τις Ελληνικές Αρχές οι γνωστοί πράκτορες αφού, χωρίς να ζητήσουν άδεια απο πουθενά, προέβησαν σε παράνομο έρανο για να μαζευτούν χιλιάδες ευρώ, βοήθεια για τους ακραίους, φανατικούς ισλαμιστές- φονταμενταλιστές τρομοκράτες του Πακιστάν, που καταστράφηκαν οι περιουσίες τους απο τις πρόσφατες πλημμύρες στην περιοχή τους. Από τον "Στόχο" είχαμε επισημάνει το θέμα και την προδιάθεση που είχαν οι μογγολότουρκοι, προκειμένου να δημιουργήσουν κοινό μέτωπο με τους Πακιστανούς (που αριθμούν εκατοντάδες χιλιάδες εν Ελλάδι, λαθρομετανάστες!), αλλά κανενός το αυτί δεν ίδρωσε! Το ποσό που μαζεύτηκε δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο, το αντίθετο. Ανήλθε στο απίστευτο ποσό, 340.463.40 ευρώ! Ο λογαριασμός φυσικά ανοίχτηκε στην τουρκική τράπεζα ZIRAAT BANKASI της Κομοτηνής. Η επιταγή, που έφερε την σφραγίδα της τουρκικής αγροτικής τράπεζας παραδόθηκε απο τους ψευτομουφτήδες στο νέο Δράμαλη Σάρνιτς, αφού απουσία και ανυπαρξία των ελληνικών Αρχών... αυτοδιορίστηκε και "έπαρχος" της περιοχής, με καθήκοντα ψευτοηγέτη..."
Αυτά γράφαμε και σήμερα έρχεται μια ευχάριστη είδηση, καθώς στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατέθεσαν οι ψευτομουφτήδες Ιμπραήμ Σερίφ και Αχμέτ Μέτε. Την καταγγελία κατέθεσε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο Κομοτηναίος Κωνσταντίνος Δώδος.
Οι ψευτομουφτήδες κατηγορούνται για αντιποίηση αρχής αλλά και για παράνομη ροή χρήματος στο εξωτερικό. Κατηγορούνται για παράνομη δράση αλλά και για συγκέντρωση χρημάτων, μέσω εράνου, τα οποία παρανόμως έστειλαν ως ανθρωπιστική βοήθεια στο Πακιστάν. Άρχισαν οι προανακρίσεις την προηγούμενη εβδομάδα κατόπιν εντολής της Εισαγγελέως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.