Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Μετά το φρικτό "αστείο" με την Σιβηρία όπου σκοπεύει να στείλει τους Εθνικιστές της Κύπρου ο Χριστόφιας, αφού πρώτα τους συλλάβει ...

Μετά το φρικτό "αστείο" με την Σιβηρία όπου σκοπεύει να στείλει τους Εθνικιστές της Κύπρου ο Χριστόφιας, αφού πρώτα τους συλλάβει όλους, σήμερα ανακάλυψε τον διωγμό του και την προσπάθεια εξόντωσης του και δολοφονίας τους... πολιτικά όμως! Σε εκδήλωση στην Κύπρο του ΑΚΕΛ όπου μίλησε το πρωι ενώ τα δάκρυα του έτρεχαν κορόμηλο μίλησε για τους σύγχρονους διώκτες!!!

"Θέλω να πω στους σύγχρονους διώκτες μας που θέλουν να μας εξοντώσουν και να μας δολοφονήσουν πολιτικά ότι θα πάρουν την απάντηση μας στις 22 Μάη"

Η υποκρισία και η ψευτιά του Σταλινοφασίστα σε όλο της το μεγαλείο ξεδιπλώθηκε σήμερα στην Κύπρο, με τον Χριστόφια να δίνει στην κυριολεξία παράσταση, όμοια με αυτήν που έχει διδαχθεί από ηγέτες της ιδεολογίας του, που αιματοκύλισε τον πλανήτη ΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ! Τις γελειότητες του περί διωγμών, εξόντωσης και δολοφονιών που ο ίδιος εφαρμόζει φωνάζοντας ως κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, να πάει να τις πεί στις οικογένειες των εκατοντάδων εκατομμυρίων διωγμένων και δολοφονημένων από τις κόκκινες παντιέρες που ασπάζεται και λατρεύει μετά μανίας και συνδρόμων. Είναι σίγουρο ότι ο Χριστόφιας θα πληρώσει όλα αυτά που λέει και όλα αυτά που κάνει... Δεν είμαστε σίγουροι αν αυτό θα το πληρώσει "στις 22 του Μάη", δηλαδή στις επερχόμενες κυρπιακές εκλογές, ή σε άλλο χρόνο πιό ανύποπτο και πιό θερμό...

"ΣΤΟΧΟΣ" 

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.