Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 63ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΕΛΑΣ... ...εξιχνιάστηκε, σήμερα (07/04/2011), από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρ...

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΕΛΑΣ...

...εξιχνιάστηκε, σήμερα (07/04/2011), από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε βάρος 63χρονου ημεδαπού, που έγινε την 22.40΄ ώρα της 13/11/2007, στη θέση "Αγία Παρασκευή", Μονής Αγκαράθου, Καστελλίου Ηρακλείου.

Έπειτα από συντονισμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι δράστης της αναφερόμενης αξιόποινης πράξης είναι 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διαμένει σε άγνωστη διεύθυνση στην Ιταλία. Ο 23χρονος, διέθεσε το κυνηγετικό όπλο το οποίο είχε αφαιρέσει κατά την τέλεση της ανθρωποκτονίας, σε 28χρονο ημεδαπό, κάτοικο Καστελλίου , έναντι οφειλής ύψους εκατόν τριάντα (130) ευρώ . Εν συνεχεία, ο 28χρονος το διέθεσε σε 32χρονο ημεδαπό, κάτοικο Καστελλίου, έναντι αντιτίμου ποσού πεντακοσίων (500) ευρώ. Στα πλαίσια αστυνομικής επιχείρησης που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου την 27-09-2010, στο Καστέλλι Ηρακλείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε μηχανουργείο ιδιοκτησίας του 32χρονου ημεδαπού, είδη οπλισμού, μεταξύ των οποίων και το αναφερόμενο κυνηγετικό όπλο.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, έχουν υποβληθεί αιτήματα αστυνομικής συνεργασίας προς τις αρμόδιες Αρχές Ιταλίας και Αλβανίας, για την αναζήτησή του 23χρονου δράστη.

Βέβαια στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ δεν γίνεται αναφορά στην εθνικότητα του δράστη η οποία όμως προκύπτει από την τελευταία παράγραφο, η οποία συμπεριλαμβάνει στις "αρμόδιες αρχές" και αυτές της Αλβανίας!

3 σχόλια

  1. Δεν τους λυπαμε πλεον , θελουν και τα παθαινουν τους μαζευουν στα χωρια και τους δινουν 10 ευρω μεροκαματο και οι δικοι μας πεινανε καλα να τα παθαινουν και ας προσεχαν οταν επερναν ξωγαμους για δουλεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 7/4/11 4:29 μμ

    Όταν κάποιος είναι αδούλης και ανεγκέφαλος, όπως εσένα, έχει εύκολα τα λόγια, ρεμάλι. Διότι, απ' αυτά που γράφεις, βλέπω πόση σχέση έχεις όχι μόνο με χωράφια, αλλά με δουλειά, γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 17 ευρώ μεροκάματο δίνουν αλλά πότε πήγε ο αγρότης να ζητήσει από τον ΟΑΕΔ εργάτες;
    Που να ξέρω εγώ ποιος αγρότης θέλει εργαζόμενους, για να πάω εγώ;
    Η πραγματικότητα είναι πως παίρνουν ξένους στα χωράφια. Οι ξένοι όταν φεύγουν κλέβουν όλο το χωριό, και επιστρέφουν μετά από 4-5 μήνες, αφού τους τέλειωσαν τα χρήματα, και ξανακλέβουν το χωριό, δέρνουν γιαγιάδες, σκοτώνουν σκυλιά, εξαφανίζουν αγροτικά μηχανήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.