Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΤΖΕΦΡΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΛΑΒΟΦΑΣΙΣΤΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Σήμερα Πέμπτη στις 2:30 το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένο να συναντηθούν στις Βρυξέλλες στο περιθώριο της διάσκεψης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίο...

Σήμερα Πέμπτη στις 2:30 το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένο να συναντηθούν στις Βρυξέλλες στο περιθώριο της διάσκεψης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Γιωργάκης Παπανδρέου με τον Σλαβοφασίστα πρωθυπουργό των γυφτοσκοπιανών Γκρουέφσκι. Τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης και οι συνομιλίες μεταξύ τους ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ μόνο τον Τζέφρυ και την παρέα του αλλά ολόκληρο το Έθνος. Αλλά μέχρι τώρα κι ενώ έχουν περάσει αρκετές ώρες μούγκα στην στρούγκα των κυβερνητικών.

6 σχόλια

  1. youtube Kiro Grigorov: We are Slavs(ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΛΟΒΕΝΙΟΙ)

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω ότι ο Γκρουέφσκι είναι ο καλύτερος σύμμαχος της Ελλάδος μας, η αδιαλλαξία του και οι εξωφρενικές του θέσεις δεν επιτρέπουν στους δικούς μας πολιτικάντηδες να ξεπουλήσουν την Μακεδονία εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 24/3/11 6:51 μμ

    Slavs σημαίνει Σλάβοι και όχι Σλοβένοι (ο κάτοικος της Σλοβενίας λέγεται Σλοβένος και όχι "Σλοβένιος"). Μάθετε πρώτα ελληνικά και μετά αγγλικά.

    _____________________________________________________

    Η συνάντηση αυτή είναι η συνέχεια του λάθους να αρχίσουμε να συζητούμε με τους Σκοπιανούς. Δεν είχαμε, ούτε έχουμε να συζητήσουμε τίποτε μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oi skopianoi den ehoun kammia shesh oute me thn Makedonia mas akous Antonakh Samara oute me tous slavous fysika akou ta kai esy Nimits.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ψιφηστε τζεφρυ και ολα θα πανε καλα
    μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τζεφρυ εξαπατησε τον ελληνικο λαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.