Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ "ΚΟΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ" ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΜΠΑΓΙΣ!

ΕΙΔΕ ΑΚOΜΑ ΚΑΙ... ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! Την πλήρη υποστήριξη της Τουρκίας για την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην ΕΕ και για τις θέσ...

ΕΙΔΕ ΑΚOΜΑ ΚΑΙ... ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! Την πλήρη υποστήριξη της Τουρκίας για την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην ΕΕ και για τις θέσεις τους στο θέμα της ονομασίας, εξέφρασε ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου της Τουρκίας και επικεφαλής της τουρκικής διαπραγματευτικής ομάδας για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις, Εγκεμέν Μπαγίς, κατά την επίσκεψή του στα Σκόπια...
«Η Μακεδονία είναι μια χώρα που δεν έχει μόνο παρελθόντες δεσμούς με τη Τουρκία. Έχουμε επίσης ένα κοινό μέλλον.Είναι τιμή μας να είμαστε μία από τις πρώτες χώρες που αναγνώρισαν την ανεξαρτησία σας και δεν θα περιοριστούμε μόνο στην παροχή στήριξης για την ενσωμάτωση της χώρας σας στην Ε.Ε., αλλά θα επιλύσουμε και προβλήματα από κοινού», δήλωσε ο Μπαγίς μετά τη συνάντηση που είχε στα Σκόπια με τον εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ και αρμόδιο ευρωπαϊκών υποθέσεων, Βάσκο Ναουμόφσκι.Ο Μπαγίς εξέφρασε την ελπίδα ότι τα Σκόπια θα ενταχθούν σύντομα στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, ανεξάρτητα από το γεγονός πως οι κυβερνήσεις των Σκοπίων ("μακεδονία" έλεγε διαρκώς το κρατίδιο παιδί του σωλήνα!) και της Ελλάδας διαπραγματεύονται ακόμη για το ζήτημα της ονομασίας.
«Όλος ο κόσμος γνωρίζει πως η χώρα που επισκέπτομαι σήμερα είναι η μεγάλη χώρα της Μακεδονίας. Αναγνωρίσαμε το συνταγματικό όνομα της χώρας σας από την πρώτη μέρα και, όπως εμένα δεν έχετε το δικαίωμα να μου αλλάξετε το όνομα μου, έτσι κι εγώ δεν έχω δικαίωμα να αλλάξω το δικό σας. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά είμαι βέβαιος πως θα βρεθεί λύση και η Τουρκία θα παραμείνει στο πλευρό σας», τόνισε ο Μπαγίς.
Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος Ναουμόφσκι, ανέφερε ότι οι δύο χώρες θα συνεχίσουν να εργάζονται από κοινού για τη βελτίωση της συνεργασίας στον πολιτικό και οικονομικό τομέα αλλά και σε άλλους τομείς, με στόχο την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.
Ο Ναουμόφσκι σημείωσε πως τόσο η "χώρα" του όσο και η Τουρκία «έρχονται κατά καιρούς αντιμέτωπες με την παραβίαση αρχών εκ μέρους ορισμένων κρατών-μελών της Ε.Ε., οι οποίες λαμβάνουν θέσεις που δεν συνάδουν με τα κοινά ευρωπαϊκά συμφέροντα».
Ερωτηθείς αν η διευθέτηση του ζητήματος της ονομασίας είναι εφικτή μέσα στο 2011, σε συνδυασμό με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο Ναουμόφσκι απάντησε πως «Πιστεύουμε ότι αν η Ελλάδα έχει ειλικρινή πρόθεση να λυθεί το θέμα, αυτό είναι δυνατόν να συμβεί στο άμεσο μέλλον, δηλαδή να υπάρξει πρόοδος, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους»!

9 σχόλια

  1. BRIKE O TOUKOGYFTOS TIN GENNIA TOU..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΑ ΛΕΓΩΝΤΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΔΗΛ.Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΟΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ;ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ."ΘΕΛΕΙ Η Π.....ΝΑ ΚΡΥΦΤΗ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eimaste oloi to idio.pnigomaste se mia koutalia nero.afiste ta ethnikistika.pws tha bgoume apthm krisi.LEFTA DEN EXOYMEE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AFTA NA TA BLEPOYN OI DIAFOPOI " IKPETSIDES" TOYRKOSPOROI ME TIN "ELLINOTOYRKIKI" FILIA TOYS ;GINETAI O MOGGOLOS FILOS POTE ??TO DEIXNH STHN KYPRO STO AIGAIO KAI NA TORA XEKATHARA ME TOYS GYFTOSKOPIANOYS.O THEOS NA BALEI MYALO STA HLITHIA AFTA POY THELOYNE NA LEGONTAI ELLINES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Τώρα με αυτή την κυβέρνηση στην Ελλάδα θα τα λύσουμε όλα τα προβλήματα μας" και "τώρα που βρήκαμε παπά θα θάψουμε καμμιά σαρανταριά" σου λέει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μ. Αλέξανδρος έζησε πριν από 23 αιώνες. Αφήστε τις δάφνες των προγόνων, διότι μοιάζετε με ξεπεσμένους λόρδους. Ποια είναι η κατάσταση σήμερα; Μογγόλοι, ξεμογγόλοι, οι Τούρκοι μας βάζουν μια φωνή κι εμείς στεκόμαστε σούζα (διατί να το κρύψωμεν, άλλωστε;).

    Στην διεθνή σκακιέρα, παίζουν σε πολλά ταμπλό και είναι δύναμη υπολογίσιμη και σεβαστή. Την Ελλα-δούλα ποιος την σέβεται και την υπολογίζει; ΚΑΝΕΙΣ!

    Γιατί, λοιπόν, μας παραξενεύει που οι Σκοπιανοί επιδιώκουν την συμμαχία της Τουρκίας; Το ίδιο, άλλωστε, κάνουν και οι Αλβανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΑ ΤΩΝ ΗΘΩΝ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ.ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΦΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H Ellada htan einai kai tha parameinei dynamh para ta provlhmata tehnhta h alhthina pou mas dhmiourgoun mas provaloun kai ypertonizoun osoi theloun to kako kai thn ypotagh mas,misos aionas sklavias htan arketos gia na shkosoume kefali kai na tous poume os edo kai mh par ekei tha mashsoume tora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.