Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙ... "ΚΛΕΦΤΗΣ - ΚΛΕΦΤΗΣ"

Πολύς κόσμος βρίσκεται αυτή την ώρα κάτω από το σπίτι του Σημίτη και με το σύνθημα "ΚΛΕΦΤΗΣ - ΚΛΕΦΤΗΣ" δηλώνει την οργή του για το...

Πολύς κόσμος βρίσκεται αυτή την ώρα κάτω από το σπίτι του Σημίτη και με το σύνθημα "ΚΛΕΦΤΗΣ - ΚΛΕΦΤΗΣ" δηλώνει την οργή του για το μέλος της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ που ρήμαξε την Πατρίδα, πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Σημίτη. Η πρωτοβουλία του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα από το νεοκλασσικό σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου συνεχίζεται και πλαισιώνεται από Έλληνες κάθε ιδεολογικοπολιτικής απόχρωσης. Αναλυτικότερα για την εξέλιξη της σημερινής πρωτοβουλίας σε επόμενη ανάρτηση μας! (Η φωτογραφία είναι από τα "peramatozoa")

www.stoxos.gr

6 σχόλια

  1. γιατί δεν κάνατε ένα κάλεσμα να ενημερωθούμε ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μια ακόμα φορά δείχνει την εφευρετικότητα του ο Έλληνας. Συγχαρητήρια σε αυτόν που σκέφτηκε να πάρει το νόμο, με τον πρωτοφανή αυτόν τρόπο, στα χέρια του και να δηλώσει έτσι την οργή του στους κλέφτες του δημοσίου χρήματος.
    Δρ. Παντελής Βασδέκης
    Σικάγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Το να πηγαίνεις έξω από το σπίτι ενός πολιτικού και να φωνάζεις “κλέφτη, φέρε πίσω τα λεφτά”, δε είναι και πολύ ευγενικό, πώς να το κάνουμε!». Τάδε έφη π MEGAλοδημοσιογράφος John Pretender! Τ αν είναι ευγενικό να μας κλέβουν οι πολιτικοί, δεν το διευκρίνισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έκαναν την απίστευτη βλακεία να εξαγγείλουν μέρες πριν την ενέργεια αυτή. Προφανώς, ο Σημίτης θα έλειπε, οπότε θα τα άκουσαν οι περίοικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλε σημιτη κι εσυ κλεφτησ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Extra πρόστιμο για Σημίτη

    "Ακριβά κόστισε τελικά στο Extra Channel η προτροπή των τηλεθεατών σε διαδήλωση έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.