Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΠΡΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: "Η ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΘΕΙ"

“Η Ευρώπη δεν μπορεί να σας δεχθεί” δήλωσε χθες η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου Λε Πεν, στους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο νησί Λαμπεντ...

“Η Ευρώπη δεν μπορεί να σας δεχθεί” δήλωσε χθες η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου Λε Πεν, στους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο νησί Λαμπεντούζα, όπου την περίμενε μια… διαδήλωση από αριστερούς, μια διαδήλωση λίγων δεκάδων ατόμων που φώναζαν που φώναζαν “Έξω οι ρατσιστές”.

“H Ευρώπη δεν έχει τη δυνατότητα να σας υποδεχτεί, δεν έχουμε πλέον τα οικονομικά μέσα”, είπε η Λε Πεν σε δύο εκπροσώπους των χιλιάδων μεταναστών που έφτασαν τις τελευταίες εβδομάδες στην Ιταλία από την Τυνησία. Η Ευρωβουλευτής και πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου (FN) πραγματοποίησε αυτήν την τρίωρη επίσκεψη στη Λαμπεντούζα για “να τραβήξει την προσοχή” των μέσων ενημέρωσης στη συρροή των ξένων που, όπως υποστηρίζει, “μπορεί αύριο να μετριούνται σε εκατοντάδες χιλιάδες”.

Η Λεπέν, που συνοδευόταν από τον αντιπρόεδρο του κόμματός της Λουί Αλιό και τον Ιταλό βουλευτή της Λέγκας του Βορρά Μάριο Μποργκέζιο, έδωσε συνέντευξη τύπου στους δεκάδες δημοσιογράφους, από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, που κάλυψαν την επίσκεψή της. “Στόχος μου δεν είναι να κάνω προπαγάνδα. Προτιμώ να τους λέω την αλήθεια, η Ευρώπη είναι σε κατάσταση χρεοκοπίας”, επανέλαβε, εκφράζοντας τη λύπη της που η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν παρέχει καμία λύση στο πρόβλημα.

Η Λεπέν προτείνει το πολεμικό ναυτικό των χωρών να εμποδίζει την αποβίβαση των λαθρομεταναστών και να τους οδηγεί στη χώρα προέλευσής τους.

http://xryshaygh.wordpress.com

5 σχόλια

  1. Etsi apantoun oi swstoi politikoi,andres kai gynaikes stin Eurwph.

    O TZEFRY KAI O RAGKOUSHS KANOUN TEMENEDES,KAI DEINOUN BILES KAI BILARES ,DIKAIOMATA KTL SE LA8ROMETANASTES,TIN WRA POU H ELLAS EXEI 1 EKATOMYRIO ANERGOUS!!!
    TO EXW KSANAPEI ,OLOI OI ANDRES POLITIKOI THS ELLADOS ,DEN KANOUN ENA "FOUSTANI" MIAS 8ATSER-ELIZAMPE8-LEPEN KTL,AUTES EINE GYNAIKES POU AGAPOUN TIS XWRES TOUS,EINE GYNAIKES ME " KARYDIA"!!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PLHRHS TATISH APOPSEON ME TO FILO BYZANTINO..OXI SHMAINEI OXI NO NEIN. OI PATRIOTES (OI KSENOI) DEN PERIMENOUN NA EPANEKLEGOUN APO TIS PSIFOUS TON KATHE LOGHS KAFRON..APEUTHYNONTAI STOUS GIGENEIS TON XORON TOUS KAI DEN ELPIZOUN MIA "THESOULA" STHN (B)OULH GIA SKANDALA KAI LAMOGIES..SAN TOUS "DIKOUS" MAS ETHNOMHDENISTES,,ME MNHMONIA KAI DNT & EKPOIHSH THS ETHNIKHS PERIOUSIAS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ΡΕ ΝΑΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΑ "ΛΕΠΕΝ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤ ΑΥΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός τα λέει αυτά; Μια Γαλλίδα, που ας μην ξεχνάμε οι Γάλλοι κατείχαν τη μισή Αφρική σαν αποικία. Κι εμείς που τον ίδιο καιρό είμασταν ραγιάδες Μουσουλμάνων, τώρα γλύφουμε τους λαθρομετανάστες!
    Αφήστε τα πληκτρολόγια και βγείτε στους δρόμους ρεεεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. “Η Ευρώπη δεν μπορεί να σας δεχθεί”

    Στήλτε τους όλους στην Ελλάδα, κι άμα δεν τους δεχτούμε πείτε μας ρατσιστές, πιάνει το κόλπο χρόνια τώρα.

    jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.