Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ "ΣΕΧΤΑΣ"

Η Αστυνομία με ανακοίνωση της κάνει γνωστό ότι ο οπλισμός που ανακαλύφθηκε στην γιάφκα της Νέας Ιωνίας του Βόλου -τα καλάσνικοφ, τα πιστόλια...

Η Αστυνομία με ανακοίνωση της κάνει γνωστό ότι ο οπλισμός που ανακαλύφθηκε στην γιάφκα της Νέας Ιωνίας του Βόλου -τα καλάσνικοφ, τα πιστόλια και το περίστροφο- είναι καθαρός, δηλαδή δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε καμιά τρομοκρατική ενέργεια. Δεν είναι κάτι που πρέπει να προξενεί εντύπωση, αφού πεποίθηση μας είναι ότι τα όπλα της "Σέχτας" -γιατί αυτά είναι που ψάχνει η Αστυνομία- δεν θα βρεθούν ποτέ, ακόμη κι αν συλληφθούν ή αποκαλυφθούν τα μέλη της, στην περίπτωση που έχουν ήδη συλληφθεί αλλά δεν έχει "ταυτοποιηθεί" η δράση τους.

Υπάρχουν δύο λόγοι να το πιστεύουμε αυτό όπως έχουμε και στο παρελθόν διατυπώσει. Πρώτον γιατί δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη "όπλου ταυτότητας" αφού η ταυτοποίηση της ανάληψης ευθύνης μπορεί να γίνει με χίλιους δυό άλλους τρόπους αλλά και γιατί οι τυχόν συμβολισμοί αναιρούνται για λόγους ασφάλειας των δραστών... και δεύτερον γιατί ο οπλισμός στις μέρες μας μπορεί να αντικατασταθεί πανεύκολα, οπότε η εξαφάνιση των δουλεμένων εργαλείων είναι δουλειά πρώτης προτεραιότητας... Γιατί ακόμη κι αν βρεθούν οι δράστες, αν δεν βρεθούν τα όπλα, θα μπορούν με ευκολία να διασπείρουν νομικές αμφιβολίες για την ενοχή τους!

www.stoxos.gr

2 σχόλια

  1. ρε παιδιά σωστή η ανάλυση, αλλά σαν να μου φαίνεται ότι υπερεκτιμάτε το μυαλό που κουβαλάνε οι αριστεροί τρομοκράτες! εδώ οι άλλοι είχαν οργάνωση υποτίθεται συνωμοτική και έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 24 άτομα!!! δλδ ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. THA SYMFONHSO ME TON SYNTAKTH AYTOU TOU ARTHTROU,ME LYPH MOU DIAPISTONO OTI PISO APO TO THEATHHNAI PROHN HRYSOHOIDH KAI NYN PAPOUTSH KRYVETAI TO APOLYTO SKOTADI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.