Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ"

Για την μεγάλη μέρα που ξημέρώνει ας κάνουμε το ελάχιστο... Ας δώσουμε όλοι οι Έλληνες δυναμικό παρών στις κατα τόπους παρελάσεις και φυσικά...

Για την μεγάλη μέρα που ξημέρώνει ας κάνουμε το ελάχιστο... Ας δώσουμε όλοι οι Έλληνες δυναμικό παρών στις κατα τόπους παρελάσεις και φυσικά στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί χωρίς να παρελάσουν τεθωρακισμένα άρματα και πτήσεις πολεμικών αεροσκαφών με πρόσχημα την οικονομική κρίση.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε τα κάνουμε για να τιμήσουμε τους Ήρωες και τους Μάρτυρες του Γένους που θυσιάστηκαν στον Αγώνα. Δεν ξεχνάμε βεβαίως να υψώσουμε το σύμβολο της Ελευθερίας, την ελληνική σημαία, σε κάθε μπαλκόνι. Καλούμε δε όλους τους ανυπότακτους Έλληνες που νιώθουν το ίδιο χρέος με εμάς να κατέβουν το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας.

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

2 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΥΓΗΣΤΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΙΘΟΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΣΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΝΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ & ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,Η Χ.Α. ΕΧΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.