Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΛΙΒΥΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΒΕΓΓΑΖΗ

Η Γαλλία σήμερα αναγνώρισε το άτυπο Εθνικό Συμβούλιο της αντιπολίτευσης ώς την νόμιμη αρχή που εκπροσωπεί την Λιβύη και τον λαό της με πρωτε...

Η Γαλλία σήμερα αναγνώρισε το άτυπο Εθνικό Συμβούλιο της αντιπολίτευσης ώς την νόμιμη αρχή που εκπροσωπεί την Λιβύη και τον λαό της με πρωτεύουσα την Βεγγάζη η οποία έχει απελευθερωθεί από τους αντικαθεστωτικούς αντάρτες. Στην Βεγγάζη έχουν στηθεί έξαλα πανηγύρια για την ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ από την Γαλλία ενώ διαμηνύονται προς πάσα κατεύθυνση οι ευχαριστίες στην Γαλλία που επικεντρώνεται στην φράση ηγετικού στελέχους του Εθνικού Συμβουλίου. "Σε ευχαριστούμε Γαλλία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι ήσουν η πρώτη..."

Υπενθυμίζουμε ότι από την περασμένη εβδομάδα οι Δυτικοί απεργάζονται σχέδιο στρατιωτικής επέμβασης (ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) στην Λιβύη, με την Γαλλία να αποτελεί την αιχμή του δόρατος των Δυτικών στρατευμάτων. Γίνεται πλέον σαφές ότι τα στρατεύματα της Δύσης εαν χρειαστεί να κάνουν τελικά απόβαση μεγάλης κλίμακος στην Λιβύη, θα το κάνουν σε ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον με τον λαό να τους υποδέχεται ως απελευθερωτές.

Την ίδια ώρα ο Καντάφι συνεχίζει τους βομβαρδισμούς και τις επιθέσεις ανακατάληψης στρατηγικών σημείων της Λιβύης με αμφίβολα αποτελέσματα. Στο στόχαστρο των βομβαρδισμών είναι πλέον και οι πετρελαϊκές εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε εδάφη τα οποία δεν ελέγχονται από το καθεστώς. Να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα βρίσκεται εκρπόσωπος του Καντάφι για να ζητήσει εξυπηρετήσεις για λογαριασμό του.

"www.stoxos.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.