Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ

Ποιός το είπε; Ο πρόεδρος της ομάδας των Σοσιαλιστών. Πού το είπε; Εδώ στην Ελλάδα σε δημοσιογράφους. Ποιός αντέδρασε; ΚΑΝΕΙΣ! "Ο κ. ...

Ποιός το είπε; Ο πρόεδρος της ομάδας των Σοσιαλιστών. Πού το είπε; Εδώ στην Ελλάδα σε δημοσιογράφους. Ποιός αντέδρασε; ΚΑΝΕΙΣ!

"Ο κ. Παπανδρέου είναι αναγκασμένος να λύνει προβλήματα που δημιούργησαν οι συντηρητικοί. Υπό διαφορετικές συνθήκες ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ακολουθούσε διαφορετική πολιτική.." είπε ο Γερμανός ευρωβουλευτής Μάρτιν Σουλτς, πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου.

Ο Σούλτς είναι στην Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχει στην σύνοδο που έχει συγκαλέσει η Ομάδα τους στην Αθήνα. Έχει διάρκεια τριών ημερών, ξεκίνησε την Δευτέρα και θα τελειώσει αύριο Τετάρτη με την ομιλία παρέμβαση του Γιωργάκη Παπανδρέου...

 Μέχρι στιγμής ο προκλητικότατος κος Σούλτς που δεν έχει καμμιά σχέση με την ελληνική πραγματικότητα δεν έχει λάβει την παραμικρή απάντηση. Όχι ότι οι συντηρητικοί (ελαφροδεξιούληδες) δεν έχουν συμμετοχή στην οικονομική εξαθλίωση της Πατρίδας και των Ελλήνων, αλλά η προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας που οι ίδιοι οι δείκτες της οικονομίας καταγράφουν είναι θράσσος και η διαστρέβλωση της αλήθειας τόσο μεγάλη που μόνο ως ανέκδοτο θα μπορούσε να σταθεί σε οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση.

www.stoxos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.