Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ ΜΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ!

Η ψευτομουφτεία Ξάνθης, της οποίας προϊσταται ο γνωστός και μη εξαιρετέος ψευτομουφτής Μετέ (που έτρεξε να συναντήσει ο Νταβούτογλου) έβγαλε...

Η ψευτομουφτεία Ξάνθης, της οποίας προϊσταται ο γνωστός και μη εξαιρετέος ψευτομουφτής Μετέ (που έτρεξε να συναντήσει ο Νταβούτογλου) έβγαλε ανακοίνωση για να στηρίξει τις τουρκόφωνες εφημερίδες που καταδικάστηκαν για τα ψεύδη και τις συκοφαντίες κατά της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου. Η ανακοίνωση του ψευτομουφτή λέει: "Οι ποινές αποζημίωσης που αντιμετωπίζουν οι ΓΚΙΟΥΝΤΕΜ και ΜΙΛΛΕΤ, δυο σημαντικές εφημερίδες της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης, αποτελούνε μια αντιδημοκρατική πρακτική, ενάντια στις αρχές του τύπου. Πιστεύω πως δεν είναι σωστό να αντιμετωπίζουν αυτές τις απαράδεκτες ποινές λόγω της δημοσίευσης μιας είδησης και πως αυτού του είδους οι πρακτικές αποτελούνε χτυπήματα στην ελευθερία του τύπου. Οι υπερβολικές ποινές υψηλού ποσού χρημάτων που επιβλήθηκαν στις δυο σημαντικές εφημερίδες της τουρκικής μειονότητας, της ΓΚΙΟΥΝΤΕΝ και ΜΙΛΛΕΤ, μετά απο αγωγές που υπέβαλε η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, είναι ποινές που περιορίζουν την ελευθερία του τύπου και δεδομένης της φύσης των ποινών θέτουν εμπόδια στην πληροφόρηση και στην ελευθερία της μειονότητάς μας. Επιθυμούμε να μοιραστούμε με την κοινή γνώμη πως στηρίζουμε ειλικρινά την καμπάνια με τίτλο "Ελευθερία στον μειονοτικό τύπο" που άρχισαν οι εφημερίδες ΓΚΙΟΥΝΤΕΜ και ΜΙΛΛΕΤ, και θεωρούμε ως αδικία τις επιβληθείσες ποινές"!
Θα επεμβαίνουν και στη δικαιοσύνη τώρα οι εγκάθετοι της Άγκυρας, ενώ επιμένουν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ να αποκαλούν "τουρκική" την, διεθνώς αναγνωρισμένη, μουσουλμανική μειονότητα.
Δήμητρα Μυλωνά

3 σχόλια

  1. Αν αναζητά "Δημοκρατία", στην Τουρκία έχει... άπλετη. Ας πάει να την βρεί. Εδώ αυτήν έχουμε και άμα του κάνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DIMOKRATIA THELI; STHN TOYRKIA PANE RE MEMETI PANE EKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΕΤΕ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.Ο ΓΚΟΔΟΣΙΔΗΣ ΦΡΕΣΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ - ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΙΑΣΕΙ ΛΟΓΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΗΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΣΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ,(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑΤΑΝΕ ) Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΘΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΧΥΛΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΤΙΚΩΝ ΤΟΤΕ ΑΞΙΟΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.