Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΗΒΩΝ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!

Τις γυναικείες φυλακές στον Ελαιώνα των Θηβών υποτίθεται ότι θα επισκεφθεί σήμερα Τρίτη η Ντόρα Μπακογιάννη Μητσοτάκη κλπ κλπ για να διαπιστ...

Τις γυναικείες φυλακές στον Ελαιώνα των Θηβών υποτίθεται ότι θα επισκεφθεί σήμερα Τρίτη η Ντόρα Μπακογιάννη Μητσοτάκη κλπ κλπ για να διαπιστώσει τις συνθήκες κράτησης και διαβίωσης των φυλακισμένων γυναικών. Δεν ξέρουμε αν τελικά λόγο της κακοκαιρίας η Ντόρα Μπακογιάννη Μητσοτάκη κλπ κλπ θα πραγματοποιήσει την επίσκεψη της στις φυλακές, μπορούμε όμως να πιθανολογήσουμε τους λόγους για τους οποίους την έπιασε ξαφνικά η κάψα για τις συνθήκες κράτησης και διαβίωσης στις γυναικείες φυλακές. Είναι πιθανόν το ενδεχόμενο η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη Μητσοτάκη κλπ κλπ να μην προλάβει να φύγει, οπότε έχει κάθε λόγο να ενδιαφέρεται για τον χώρο που στο μέλλον είναι δυνατόν να φιλοξενηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα... Δεν πάει το μυαλό μας κάπου αλλού!

www.stoxos.gr 

3 σχόλια

  1. Kalomeleta kai ..erxete...
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ρε παιδιά, σε γυναικείες φυλακές θα την βάλουμε? Εγώ λέω να την αφήσουμε με τους φίλους τις τους μετανάστες σε κάνα μπουντρούμι, να δει τη γλύκα που βιώνουν δεκάδες Ελληνίδες κάθε λίγο.

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tora xoloskase h Ntoroula gia tis Ellinides fylakismenes;;

    Edo skizei ta imatia tis mera nyxta gia tous la8rometanastes kai tora tin epiase o kaymos gia Ellines;;

    Etoimasou Ntoroula!! Pes stis synadelfises ston Elaiona 8ivon na sou kratisoun ena krevataki ekei kapou giati den 3ereis pote 8a er8ei h ora pou 8a to xreiasteis, ego leo syntoma, o kairos erxetai kai yparxoun pola mpountroumia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.