Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο Π.ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΤΩΝ "ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ" ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΗΛΘΕ ΤΟ 18ΜΗΝΟ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ... ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 18ΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΩ...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ... ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 18ΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΕΝΩ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:

Αποφυλακίζεται ο εκ των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» Παν. Μασούρας.

Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας με βούλευμα που εξέδωσε το μεσημέρι, διέταξε την αποφυλάκιση του καθώς αύριο λήγει το ανώτατο όριο του 18μηνου της προσωρινής κράτησης του. Διαρκούσης της δίκης του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, ο Π. Μασούρας θα αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Η εισαγγελική πρόταση, ωστόσο, που δεν έγινε δεκτή από το δικαστικό συμβούλιο ζητούσε να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα κάθε 5 ημέρες και να υποχρεωθεί να κινείται εντός του νομού Αττικής και να διαμένει στο σπίτι των γονιών του, που είχε δηλώσει ως κατοικία του.

Μέχρι στιγμής πάντως ο Π. Μασούρας μαζί με άλλους προφυλακισμένους κατηγορουμένους στην υπόθεση, δικάζονται ωσεί παρόντες αφού αρνούνται να εμφανιστούν στο δικαστήριο και να συμμετάσχουν στη διαδικασία. (zougla)

5 σχόλια

  1. Τώρα κατάλαβα γιατί το ένα τους βρωμάει τ άλλο τους ξυνιζει.. Έλεος με το σύστημα ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα δικαζόταν χρυσαυγίτης γιατί χτύπησε λαθροζιμπαμπιανό, οι διαδικασίες θα ήταν συνοπτικότατες και η ποινή η μέγιστη δυνατή. Γεια μας.

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο ρε παιδια ετσι πρεπει. Καλα που το αφησανε ελευθερο το παλικαρι να μπορεσει να τελειωσει το εργο του. Γιατι ολοι αυτοι οι σοσιαλιστες δημοκρατες που μας κυβερνανε μας εχουν φτασει στο αμην! που ειναι οι πατριωτες και οι ηρωες πια? Που ειναι τετοια παλικαρια να χτυπαν τον σαπιο σοσιαλισμο τους και να μας κανουν και παλι περιφανους που ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!?? Γιατι κανεις δεν βγαινει να πει ενα μπραβο σε ολους αυτους που τολμουν να τα βαλουν με την σαπιλα του κομμουνισμου και με την σοσιαλοδημοκρατια τους? ενα ΖΗΤΩ στους αγωνιστες που κλεινουν μεσα στην φυλακη γιατι αρνουνται τον κομμουνισμο και πανε κοντρα και εναντια στο συστημα τους!!! Μπραβο στο παλικαρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε ειστε σοβαροί?που θα τα πούμε και ήρωες τα αναρχικα στοιχεία;Τους αλήτηριους! Τους τεντημποιδες;(αυτό είναι το ελληνικό ερωτηματικό φίλε) Που ειστε Ελληνες αδερφια μου; Εγω νομισα πως εδω εχει ανθρώπους που μπορούν να με καταλαβουν. Αν είναι έτσι να θεωρούμε όλους τους τρομοκράτες ήρωες! γιατί έτσι είναι! Μόνο αυτοί πάνε ενάντια στο σύστημα και στους πράσινοφρουρους του! και τότε ξέρετε ποιος είναι ο μεγαλύτερος ήρωας; Ο Χριστός αδέρφια μου Έλληνες! Αυτός ήταν αναρχικος και πήγε ενάντια στους παλιόχαρακτήρες τους ευραιους και τους μασώνους που μας φτάσαν εδω που είμαστε.Αν είναι έτσι λοιπόν. Τότε να πάμε να γίνουμε τρομοκράτες απέναντι στο παλιόκράτος τους και μεις και OXI να τρώμε συνέχεια ξύλο από τους αναρχικους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν το δημοσιεύεται το σχόλιο μου? Εγώ φταίω που σας ψήφισα.νόμιζα πως ειστε χριστιανοί και πατριώτες αλλά δεν ειστε τελικά τίποτα aπo τα δύο. ΨΕΎTEΣ ειστε και σεις σαν όλους τους άλλους.Αυτό δεν θα μείνει έτσι. KANEIΣ από την ενορία δεν πρόκειται να σας ξανάστηρίξει στον ψεύτικο αγώνα σας υπέρ τής πατρίδας μας. Ψεύτοπατριώτες! Έτσι διώχνετε την νέα γενιά μακρυάσας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.