Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 175 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ-ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

Δεν καταλαβαίνουμε γιατί κρατάνε κρυφό το όνομα του πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας που έφαγε... του σκασμού,με αποτέλεσμα να έχει λογαρ...

Δεν καταλαβαίνουμε γιατί κρατάνε κρυφό το όνομα του πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας που έφαγε... του σκασμού,με αποτέλεσμα να έχει λογαριασμούς αξίας 175 εκατομμυρίων ευρώ!

Να δημοσιευθεί αμέσως το όνομα του,να υποστεί τις ανάλογες ποινικές ευθύνες ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ,ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Όχι όπως με τον Βοσκόπουλο,που ακόμα...χρωστάει τα 5 εκατομμύρια ευρώ!

Γενικά,πρέπει το ΣΔΟΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ:ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ...ΛΑΒΡΑΚΙΑ!

Αν φυσικά υπάρχει η πολιτική βούληση,θα πρέπει:

-Να ελεγχθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία,ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΑΚΙΝΗΤΑ,OFFSHORE κλπ.

-Να γίνει σύγκριση μεταξύ της υπαρκτής περιουσίας και αυτής που δικαιολογείται από τον βουλευτικό μισθό και την εργασία καθενός.

Με άλλα λόγια:Να φανεί ΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ!

Όσο για την επαγγελματική δραστηριότητά τους,πιστεύουμε πως δεν θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα,αφού οι περισσότεροι εξ αυτών ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!

Εμπρός λοιπόν,Τζέφρυ και σία,που ευαγγελίζεστε "δίκαιο κοινωνικό κράτος":ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΑΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Θα το τολμήσετε;Νομίζουμε πως όποιος δεν έχει κλέψει και δεν κρύβει τίποτα,δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στον εξονυχιστικό έλεγχο!

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΜΕ:ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΥΛΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com 

2 σχόλια

  1. ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ.ΑΔΕΡΦΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ...
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ,ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ F ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΡΙΠΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    VOLCANO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με το να δίδονται ονόματα, αρκεί να είναι εξακριβωμένα. Ναι, να δίδονται, ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.