Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ C130 ΑΠΟ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ Προσγειώνονται σε λίγη ώρα σε Ελληνικό έδαφος τα τρία μεταγωγικά της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που ...

ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

Προσγειώνονται σε λίγη ώρα σε Ελληνικό έδαφος τα τρία μεταγωγικά της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που παρέλαβαν τους 180 τελικά ομογενείς μας από το αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας. Η επιχείρηση εκτελέστηκε με ιδιαίτερη ταχύτητα και κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών Δ. Δόλλη.

Στην Αίγυτπο σήμερα οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης έχουν καλέσει σε "πορεία ενός εκατομμυρίου ανθρώπων" με τον Στρατό να έχει κλείσει την πρόσφαση προς το Κάϊρο αλλά να μην δείχνει καμιά απολύτως διάθεση να χρησιμοποιήσει βία εναντίον των διαδηλωτών και θεωρεί "θεμιτές" τις διεκδικήσεις των διαμαρτυρομένων.

«Για το μεγάλο λαό της Αιγύπτου, οι ένοπλες δυνάμεις σας, αναγνωρίζοντας τα νόμιμα δικαιώματα του λαού δεν έχουν κάνει και δεν θα κάνουν χρήση βίας εναντίον του» επισημαίνει σε ανακοίνωση του το Αιγπτιακό ΓΕΕΘΑ ενθαρύνοντας στην ουσία τους διαδηλωτές να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις και παρά τις οδηγίες του Μουμπάρακ που ζητάει από τις ένοπλες δυνάμεις να καταπνίξουν την εξέγερση.

Σύμφωνα με πηγές του ΟΗΕ το τελευταίο διάστημα στην Αίγυπτο και κατά την διάρκεια των ταραχών είναι δυνατόν εως και 300 άτομα να έχουν βρεί τον θάνατο με δράστες κυρίως τις δυνάμεις ασφαλείας του Μουμπάρακ οι οποίες αποσύρθηκαν από τους δρόμους των μεγάλων πόλεων όταν ο Στρατός βγήκε από τα στρατόπεδα για να ενωθεί στην ουσία με τους διαδηλωτές...

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.