Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ... ΠΑΛΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ!

«Όσοι το δικαιούνται θα μείνουν, καθώς και εκείνοι που διαθέτουν άδειες εργασίας και παραμονής. Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θα απελαθούν ή ...

«Όσοι το δικαιούνται θα μείνουν, καθώς και εκείνοι που διαθέτουν άδειες εργασίας και παραμονής. Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θα απελαθούν ή θα επαναπατριστούν εθελοντικά· διαδικασία που προβλέπει επιδότηση»


Αυτή είναι η δήλωση Παπουτσή στο Βήμα της Κυριακής και τα Μέσα του ΔΟΛιου συγκροτήματος που στην κατοχή συνεργαζόντουσαν με τους Γερμανούς, την τιτλάρουν με το παραπλανητικό...

«Οι παράνομοι μετανάστες θα απελαθούν» δηλώνει ο Χρήστος Παπουτσής

Όμως ούτε αυτό είπε ο Παπουτσής στην δήλωση του, ούτε εννοεί τους παράνομες μετανάστες όπως τους εννοεί ο νόμος και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Παρανόμοι μετανάστες είναι όσοι εισήλθαν λαθραία στην χώρα παραβιάζοντας τα χερσαία ή θαλάσσια σύνορα μας, ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ! Για τον Παπουτσή αυτό δεν ισχύει, όχι μόνο για την ατόφια δήλωση του που παραπέμπουμε στην αρχή αυτού του κειμένου και μας "εμπλουτίζει" με μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες απρόσκλητων ξένων, αλλά και για τα όσα είπε στην Βουλή πριν δυό μέρες για το ίδιο θέμα. Κι αν ανατρέξει κάποιος θα διαπιστώσει ότι ούτε αυτούς που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα στοιχεία για προσωρινή διανομή (όπως ένσημα, μόνιμη κατοικία κλπ) εννοεί. Γιατί για τον Παπουτσή δεν είναι δυνατόν με τέτοια οικονομική κρίση να έχουμε την απαίτηση να βρίσκουν και ένσημα... Ο Παπουτσής τα είπε αυτά. Όχι κανένας άλλος... Εκτινάσοντας υπερβολικά τον αριθμό των αλλοδαπών που δεν θα θεωρούνται παράνομοι για τον ίδιο και την κυβέρνηση του.

Η έννοια της παρανομίας λοιπόν του Παπουτσή και η πραγματική έννοια του όρου απέχουν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών που έχουν εισβάλει παράνομα στην χώρα. Και δεν έχουν σκοπό τους διώξουν όσο κι αν προσπαθούν να κοροιδέψουν για το αντίθετο οι κατοχικές φυλλάδες.

"ΣΤΟΧΟΣ"

4 σχόλια

  1. Παρανομοι αλα-παπουτση ειναι μονο οσοι προσγειωθηκαν με UFO. Αυτους τους αμοιρους εξωγηινακους φαινεται θελει να στειλει πισω στο ηλιακο τους συστημα ο εν λογω υπουργος της κακιας ωρας αν τους βρη! Ολοι οι αλλοι επιτρεπεται να μεινουν και να αλωνιζουν! Η ευφυια του πυθηκομορφου αυτου που ακουη στο ονομα παπουτσης (pabucci) δεν εχει ορια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλωτά κέντρα για λαθρομετανάστες αγοράζει η κυβέρνηση από την Ολλανδία, τα οποία θα στοιχίσουν 10 εκατ. € στον ελληνικό λαό. Το γράφει το σημερινό "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.