Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

Εφημερίδα "Στοχος" - Πέμπτη 3 Φεωρουαρίου 2011 - Αρ.Φ. 480 (1278) ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ...

Εφημερίδα "Στοχος" - Πέμπτη 3 Φεωρουαρίου 2011 - Αρ.Φ. 480 (1278)

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ


Δεν χάνουν ευκαιρία οι γυφτοσκοπιανοί να προκαλέσουν και να προπαγανδίσουν εις βάρος της Μακεδονίας μας και οι αθλητικές δραστηριότητες ιδιαίτερα οι διεθνείς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αυτούς. Πόσο μάλλον όταν ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός συμβαίνει σε μιά περιοχή όπου βάλλεται πανταχόθεν από την Εχθρική πρπαγάνδα και οι γιάφκες της είναι πολλά χρόνια στημένες εκεί.

Ετσι το επόμενο Σάββατο στο Λεχοβο της Φλώρινας, του οποίου οι κάτοικοι έχουν υψηλό εθνικό φρόνημα και απόλυτη ιστορική συνείδηση, ετοιμάζονται να αποκρούσουν τις σχεδιαζόμενες προπαγανδιστικές αηδίες. Η γυναικεία ομάδα Πετοσφαίρισης (χάντμπολ) ΑΡΙΩΝ, αγωνίζεται το ερχόμενο Σάββατο στα πλαίσια Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Σκοπιανή πρίλεμπ η οποία στο σήμα της φέρει τον ήλιο της Βεργίνας. Πληροφορίες που έχουν φτάσει στην διοίκηση και τους φίλους της Ελληνικής ομάδας αναφέρουν πως η ομάδα του Πρίλεμπ στις εμφανίσεις της θα φέρει και το όνομα "Μασεντόνια" κάτι που όπως είναι λογικό έχει εξοργίσει τους πάντες.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λεχόβου (κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο) στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου και η κινητοποίηση των Ελλήνων της περιοχής έχει ήδη ξεκινήσει, όχι μόνο για την νίκη μέσα στο γήπεδο, αλλά για να μην περάσει η εχθρική προπαγάνδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.