Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ... Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Στα παλιά τους τα παπούτσια η πανεθνική άποψη! Η «Κάρτα του Μετανάστη» προβλέπεται να ξεκινήσει από τις 20 Μαΐου. Σταδιακά θα πάρει τη θέσ...

Στα παλιά τους τα παπούτσια η πανεθνική άποψη!

Η «Κάρτα του Μετανάστη» προβλέπεται να ξεκινήσει από τις 20 Μαΐου. Σταδιακά θα πάρει τη θέση των αυτοκόλλητων ετικετών (στίκερ) που πιστοποιούν τις άδειες παραμονής, θα έχει τη μορφή πιστωτικής κάρτας και θα περιλαμβάνει ψηφιακή φωτογραφία προσώπου, δύο ψηφιακά δακτυλικά αποτυπώματα και ένα ηλεκτρονικό τσιπ για την αποθήκευση δεδομένων.

Εξήντα δύο (62!) νέες υπηρεσίες θα δημιουργηθούν σε όλη την επικράτεια θα γίνεται και η συλλογή των βιομετρικών στοιχείων για την έκδοση της «Κάρτας του Μετανάστη». Στο πλαίσιο του «Καλλικράτη» δημιουργούνται και τα Συμβούλια Ενταξης Μεταναστών στους δήμους, που στοχεύουν στην προώθηση της κοινωνικής ένταξης των αλλοδαπών.

Η όλη διαδικασία "νομιμοποίησης" των παρανόμων απλουστεύεται, οι προϋποθέσεις χαλαρούν εως και εξαφανίζονται και το καθεστώς στην Πανεθνική απαίτηση ΑΠΕΛΑΣΗΣ όλων των λαθρομεταναστών -που είναι όλοι τους παράνομοι- απαντάει με την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! Βέβαια στους απλούς πολίτες το δίλημα αν αυτός που θα τους κλέψει, θα τους βιάσει, θα τους δολοφονήσει είναι "νόμιμος" ή ¨παράνομος", δεν έχει ιδιαίτερη σημασία... Επιμένουμε... Μόνο Στρατοδικεία η λύση...

Εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ" 

4 σχόλια

  1. Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑΣ. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΟΡΓΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΑΘΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

    ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΜΟΝΟΙ ΕΛΠΙΔΑ ΟΣΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ.

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΑΚΥΔΕΥΜΑ ΕΊΝΑΙ Η ΙΔΙΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΖΩΕΣ...

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΌ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΧΙ.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ


    ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα το δείτε που σε λίγο θα αρχίσουν να τσιπάροντε γα να πάρουν άσυλο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτοί θα είναι νόμιμοι και εμείς παράνομοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OLI EKONE PSIXI,AN ISOUN STI THESI TOUS TI TH EKANES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.