Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ... ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!

ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ! Δεν το χωράει ο νους τους... Ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο μεγαλώνουν οι πατριωτικές δυνάμ...

ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ! Δεν το χωράει ο νους τους... Ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο μεγαλώνουν οι πατριωτικές δυνάμεις που αντιστέκονται στα σχέδια όλων αυτών των επιδοτούμενων "αντεξουσιαστών". Και επειδή είναι τόσο λειψό το μυαλό τους ώστε να καταλάβουν πως πολύ σύντομα θα πάρουν την θέση που πραγματικά τους ανήκει (στα σκουπίδια δηλαδή), προβαίνουν στα τετριμμένα και χωρίς καθόλου μάλιστα φαντασία (αν και διακατέχει την εγχώρια θολοκουλτούρα) ανακαλύπτοντας και πάλι το αγαπημένο τους "αυγό του φιδιού" και στην Καβάλα, όπου για πρώτη φορά φέτος οργανώθηκε επιτυχημένη εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 3 Αξιωματικούς ΜΑΣ που δολοφονήθηκαν απο τους τούρκους στα Ίμια! Και δεν είναι μόνο ότι πραγματοποιήθηκε κανονικότατα η εκδήλωση που κόστισε τόσο στις "δυνάμεις της προόδου" με τα τούβλα, τους λοστούς και λοιπά... υλικά ανά χείρας. Είναι ότι ακόμη τρέχουν για να γλιτώσουν! Έτσι λοιπόν μεταξύ άλλων την υπεράσπιση των... κατατρεγμένων αναρχοάπλυτων ανέλαβε και ο κρατικοδίαιτος Κούλογλου (αυτός που κλαψούριζε ότι... εκδιώχθηκε επί Νου Δου απο την κρατική τηλεόραση, για να επανέλθει πανηγυρικά επί... σοσιαλισμού) αναπαράγοντας το παρακάτω που αναφέρει ενδεικτικά:
"Την Κυριακή 30/1/2011 η Πατριωτική Κίνηση Συνειδητοποιημένων Πολιτών Καβάλας διοργάνωσε στον Κήπο της Δημαρχίας εκδήλωση για να τιμήσει τη μνήμη των 3 ελλήνων νεκρών στα Ίμια. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μέλη της οργάνωσης Θασιακή Δύναμη αλλά και μέλη οργανώσεων από την Ξάνθη και τη Δράμα.
Όπως δήλωσε μέλος της Πατριωτικής Κίνησης «εμείς σήμερα μετατρέπουμε το μνημόσυνο σε γιορτή και η επέτειος αυτή είναι γιορτή, διότι δεν είναι η τελευταία μέρα που κάποιοι έλληνες χρειάστηκε να δώσουν την ζωή τους για την πατρίδα μας». Ένα άλλο μέλος δήλωσε ότι η Πατριωτική Κίνηση αποτελείται από απλούς ακομμάτιστους κι ανέντακτους ανθρώπους που θεώρησαν ότι δεν πρέπει να στέκονται απλοί παρατηρητές της ιστορίας αλλά να γίνουν μέρος της ως ενεργοί πολίτες.
Μπροστά στο Ηρώο του Κήπου ήταν συγκεντρωμένα περίπου 50 με 60 άτομα στις 11 το πρωί, ώρα έναρξης της εκδήλωσης. Εκτός από μέλη της Πατριωτική Κίνησης που εκφώνησαν λόγο, απηύθυνε χαιρετισμό και εκπρόσωπος της εθνικιστικής εφημερίδας «Στόχος».
Γύρω στις 11.15 εμφανίστηκε από την οδό Βενιζέλου ένα μπλοκ αντιεξουσιαστών που έκανε αντιφασιστική πορεία, φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα με κατεύθυνση το χώρο της εκδήλωσης. Όταν προσέγγισαν σε απόσταση 50-100 περίπου μέτρων από το Ηρώο του δημοτικού Κήπου, ολιγάριθμη αστυνομική δύναμη τοποθετήθηκε μπροστά από τους αντιεξουσιαστές για να τους ανακόψει την πορεία. Παρότι η αστυνομική δύναμη εκείνη τη στιγμή ήταν ολιγάριθμη σε σχέση με τον όγκο των αντιεξουσιαστών και ήταν αραιά τοποθετημένη, οι αντιεξουσιαστές δεν έκαναν καμία επιθετική κίνηση ή προσπάθεια να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό. Συνέχιζαν να φωνάζουν συνθήματα χωρίς να λείπουν οι λεκτικές αντεγκλήσεις και προκλήσεις και από τις δυο πλευρές...
Ορισμένοι μάλλον αδαείς και ανενημέρωτοι πολίτες ακόμα αναρωτιούνται τι γύρευαν οι αντιεξουσιαστές στο Δημοτικό Κήπο. «Γιατί προέβησαν σε αντιφασιστική πορεία και αντι-συγκέντρωση;» «γιατί να θέλουν να χαλάσουν μια τιμητική εκδήλωση φιλήσυχων πολιτών-πατριωτών;
Για όλα τα ερωτήματα υπάρχουν πάντα 2 ειδη απαντήσεων... η σύντομη απάντηση και η πιο περίπλοκη...
Η σύντομη απάντηση λοιπόν είναι γιατί η Πατριωτική Κίνηση Συνειδητοποιημένων Πολιτών δεν είναι αυτό που πλασάρει στην κοινωνία της Καβάλας... είναι πολύ περισσότερα...
Για τα πολύ περισσότερα θα χρειαστεί μια πιο εκτεταμένη απάντηση-ανάλυση...
Τα ίδια τα μέλη της Πατριωτικής Κίνησης αυτοπροσδιορίζονται ως εθνικιστές. Ως γνωστό ο εθνικιστής θεωρεί το έθνος του ανώτερο από τα άλλα και αγαπάει την πατρίδα του μισώντας τα άλλα έθνη... Η έννοια του εθνικισμού έχει συνδεθεί ιστορικά με την φανατική προσήλωση στην έννοια του έθνους και την ταυτόχρονη περιφρόνηση των άλλων εθνών..."
Τα παραπάνω -και άλλα που γράφονται με το ίδιο σκεπτικό- δεν θα τα έγραφε σε έκθεση ούτε παιδάκι του Δημοτικού, αλλά εμφανίζονται σαν... έρευνα ομοϊδεατών του κρατικοδίαιτου Κούλογλου! Βεβαίως όλοι αυτοί οι τύποι ξεχνάνε πως τον χειμώνα τα φίδια ζευγαρώνουν... Οπότε να περιμένουν τα αυγά απο την άνοιξη και μετά!!!

12 σχόλια

  1. Κε Κούλογλου!!! το φίδι έκανε τ' αυγό ή το αυγό το φίδι;;; Μόλις απαντήσεις σ'αυτό το ερώτημα, θα έχεις λύσει και όλα τα (υπαρξιακά) σου προβλήματα. Για προσπάθησε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ANTHROPOS EINAI AROSTOS MELETHSATE THN EIKONA PROSEKTIKA MARXISTIKH SPEIROXETI SE PROKEXOTHMENO STADIO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kopse Fatsa Vgale Symperasma!!!

    TELIKA RE STOXE OLOI AUTOI POU DH8EN MAXWNTE GIA TOUS FTWXOUS KAI ADIKIMENOUS TOU ATIMOU ETOUTOU KOSMOU EINE OLOI TOUS LEFTADES I EKATOMYRIOUXOI!!!
    PX KOULOGLOU,MAGIA TSOKLH,NTALARAINA, TZEFRY KTL...,
    I KALOPLHRWMENOI,PRYTANEIS PX O GAIDAROS PELEGKRINO,i DHMOSIOGRAFOI THS ERT,ARBANITHS,KASIMH KTL,POSA PAIRNOUN ARAGE TON MHNA ,APO TO YSTERHMA TOU FTWXOU ELLHNA GIA NA YPOSTIRIZOUN TOUS KSENOUS BARBAROUS EISBOLEIS?
    POSA TSEPWNOUN KA8ARA TON MHNA ME YPERWRIES EPIDOMATA KTL,NA ARNH8OUN OI ELLHNES NA PLHRWNOUN EISFORA (XARATSI) STIN ERT!!
    NA PLHRWNOUN OI LA8ROMETANASTES TON MIS8O TOUS!!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ''ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ'' ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ (ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) ΚΙ ΟΧΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΞΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΞΥΔΙ!
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ,ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΔΕΣ ''ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ''? Η ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ? ΑΝΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ,ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ FULL FACE ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΠΗΡΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΔΑΝΕ 60 ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΝΑΝΕ 100 ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΗΓΥΡΙ ΑΡΧΙΣΕ .ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΠΤΥΣΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΞΑΝΑΕΛΑΤΕ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΟΤΙ ΤΟ <>ΕΣΚΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΒΟΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα ξυπνισει μια μερα ο φρουφρουλης και θα εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια.. το φιδι φραπεδομαγκα εγινε μεδουσα.. ενα θα κοψεις δεκα θα γεννιθουνε. και ολα θα σας γαμουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ο εθνικιστής θεωρεί το έθνος του ανώτερο από τα άλλα και αγαπάει την πατρίδα του μισώντας τα άλλα έθνη... Η έννοια του εθνικισμού έχει συνδεθεί ιστορικά με την φανατική προσήλωση στην έννοια του έθνους και την ταυτόχρονη περιφρόνηση των άλλων εθνών"
    Απίστευτη μαλακία. Ο Εθνικιστής άσχετε υπερασπίζεται το θεσμό του Έθνους έναντι της παγκοσμιοποίησης που μας πλασάρετε εσείς. Αρχής γενομένης της Γαλλικής Επανάστασης και μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα ανέτρεψε όλες τις πολυεθνικές μοναρχίες, έφερε συνταγματικές και φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις σε όλα τα Εθνικά Κράτη που δημιουργήθηκαν και έκτισε την Ευρώπη των Εθνών ανατρέποντας τον απολυταρχισμό όπως ακριβός ανατρέπει τώρα την Νέα Τάξη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν τους ενοχλεί ο εθνικισμός γενικά, αλλά μόνο ο εθνικισμός των Ελλήνων. Προδότες είναι, που απλά που χρηματοδοτούνται από τους εχθρούς της πατρίδας μας. Τους ακούσατε ποτέ να διαμαρτύρονται για Σκοπιανους, Τούρκους, Αλβανούς ή Ισραηλίτες ή δεν είναι εθνικιστές αυτοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Βεβαίως όλοι αυτοί οι τύποι ξεχνάνε πως τον χειμώνα τα φίδια ζευγαρώνουν... Οπότε να περιμένουν τα αυγά απο την άνοιξη και μετά!!! "

    Ωραίος αυτός που το γράψε ! Έτσι ξεφτυλίστε τους με τα ίδια τους τα λεγόμενα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ''ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ'' ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΟΝ IRA,ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ.ΛΕΝΕ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.