Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Προθεσμία για την επό...

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ


Προθεσμία για την επόμενη εβδομάδα πήραν οι τέσσερεις από τους πέντε που είχε καλέσει ο Εισαγγελέας για την παράνομη διακίνηση των λαθρομεταναστών από τα Χανιά στην Νομική. Ο πέμπτος που δεν εμφανίστηκε ο Γιαννόπουλος από το "Ξεκίνημα" το οποίο αποτελεί "αρχαία" φραξιονιστική διάσπαση των πρώτων εποχών του ΠΑΣΟΚ

Στον Εισαγγελά Σπύρο Μουζακίτη που τους είχε καλέσει για το κακούργημα της προώθησης και μεταφοράς μεταναστών ζήτησαν την προθεσμία οι τέσσερεις που είχαν για συμπαραστάτες τους τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Δρίτσας και καμιά 20ρια συνένοχοι τους.

Ο Γιαννόπουλος που δεν πήγε στον Εισαγγελέα ούτε για να πάρει προθεσμία έκανε μιά δήλωση ΟΜΟΛΟΓΙΑ και απορούμε γιατί η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες σύλληψης του αφού η πράξη η οποία ομολογεί είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ.

Η δήλωση είναι η εξής: «Αποδέχομαι με μεγάλη περηφάνια και πολλή χαρά την κατηγορία της παράνομης διακίνησης λαθρομεταναστών, γιατί αυτό σημαίνει την αμέριστη αλληλεγγύη μου στους μετανάστες που ήρθαν και δουλεύουν στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά, υφιστάμενοι την υπερκμετάλλευση, ταπείνωση και καταστολή. Αυτό σημαίνει ότι ως μέλος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης εργάστηκε με αφοσίωση για την υποστήριξη του αγώνα των 300 απεργών πείνας για την ασφαλή άνοδό τους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για τη νίκη του αγώνα τους για νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα»

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.